TR EN
PRO AV

SONY VPL-FH500L

SONY VPL-FH500L

Ultra yüksek parlaklık ve düşük bakım - Her ortam için mükemmel performans

VPL-FH500L'nin olağanüstü özellikler portföyü, en zorlu ortamlarda bile sınıf lideri yansıtma performansı sunmasını sağlar. 7000 Lümenlik Renkli Işık Çıkışı parlaklığı, yakınlaştırma özelliği ve geniş lens kaydırma aralığı, bu projektörün diğer projektörlerin zorluk yaşayacağı yüksek ortam ışığının olduğu yerlerde bile en net görüntüyü sunmasını sağlar.

Kurulduktan sonra VPL-FH500L, olağanüstü görüntü özelliklerine ve uzun ömre sahip olarak Toplam Sahip Olma Maliyetinin düşmesine olanak sağlar. Sony'nin BrightEra teknolojisi, LCD panelleri zararlı ultraviyole ışığa karşı koruyarak sistem ömrü boyunca renk saflığını artırır ve korur. Otomatik değiştirilen çift lamba ve senkron lamba ve filtre değiştirme dönemleri gibi akıllı özellikler, bakım maliyetlerini ve çalışılmayan süreyi azaltır. 

Sunum yapan kişiye kolaylık sağlayan harici monitör bağlantısı ve geniş bir giriş aralığının yanı sıra yan yana görüntü yansıtma ve DICOM tıbbi eğitimi gibi gelişmiş projeksiyon özelliklerine sahip olan VPL-FH500L, en yüksek kalitenin en kullanışlı ve esnek şekilde sunulmasını gerektiren mekanlar için ideal projektör tercihidir.

No technical details were found for this product.
No accessories for this product were found.
The document for this product was not found.
No images of this product were found.