TR EN
PRO AV

SONY VPL-FWZ65

SONY VPL-FWZ65

Düşük çalıştırma maliyetleri, minimum bakım ve esnek kurulumla parlak, güzel görüntüler

VPL-FWZ65 lazer projektör; çok çeşitli iş, eğitim ve genel sunum uygulamaları için idealdir. Güçlü Z-Phosphor lazer ışık kaynağı ve Sony'nin gelişmiş BrightEra 3LCD projeksiyon motoru bir araya gelerek 6000 lümen değerinde güçlü maksimum ışık çıkışı ve zengin, istikrarlı renklerle son derece parlak, net, WXGA çözünürlüklü görüntüler sunar. Sabit Parlaklık özelliği, önerilen 20.000 saatlik kullanım ömrü boyunca aynı parlaklığı korur.

Lazer ışık kaynağı, ani lamba arızası endişesi olmadan 20.000 saate kadar* neredeyse sıfır bakımla çalışma imkanı sunar. Otomatikleştirilmiş filtre sistemi, düzenli toz temizleme zahmetini ortadan kaldırır. Neredeyse sıfır bakım gereksinimi, enerji tasarrufu sağlayan çeşitli özelliklerle bir araya gelerek toplam sahip olma maliyetini büyük oranda azaltır. 

Şık ve ortama uyum sağlayan tasarım, düzgün kablolama ve düşük fan gürültüsüne sahip VPL-FWZ65; eğitim enstitüleri, şirketler, medikal eğitim ve kamu kuruluşları, ziyaretçi çeken yerler ve perakende alanlar gibi neredeyse her türlü ortama sorunsuzca entegre olur. Süper boyutlu ekranlar oluşturmak veya açılı ya da kavisli yüzeylere hassas şekilde ölçeklendirilmiş görüntüler yansıtmak için birden fazla projektördeki görüntüleri sorunsuz şekilde birleştirin. Projektörü istediğiniz açıda monte edin. Yan veya baş aşağı fark etmez. Kullanıcı dostu kurulum menüsü sayesinde kurulum kolaydır.

*Gerçek saatler, cihazın kullanıldığı ortama bağlı olarak değişebilir.

No technical details were found for this product.
No accessories for this product were found.
The document for this product was not found.
No images of this product were found.