TR EN
PRO AV

VADDIO 535-5775-000

VADDIO 535-5775-000

PCC Mini veya EasyIP PCC joystickler ve Vaddio Cihaz Kontrolörü için masa üstü standı.

  • Ağır toz boyalı çelik konstrüksiyon.
  • Vaddio Cihaz Kontrolörünü monte etmek için vida delikleri ve PCC Mini veya EasyIP PCC'nin monte edilebileceği yuvalar.
  • Küçük profil tasarımı optimum görüş açısı ve kablo yönlendirmesi için alan sağlar.

Vaddio Mini Joystick ve Kontrol Cihazı Masa Standı, kontrol kurulumunuzu kolaylaştırmak ve masaüstü ayak izini en aza indirmek için tasarlanmış basit bir çözümdür. Vaddio Cihaz Kontrolörünüzün dokunmatik ekranını standa zahmetsizce monte edin, eksiksiz ve verimli bir AV kontrol istasyonu için bir PCC Mini veya EasyIP PCC joystick ile kullanın.

Masa üstü standı, joystick kontrol cihazının yumuşak ayaklarının masa yüzeyine temas etmesini sağlayan yuvalarla tasarlanmıştır, bu da sabit bir tutuş sağlar ve istenmeyen hareket olmadan tek elle çalışmayı mümkün kılar. Vaddio Cihaz Kontrolörü dokunmatik ekranı, joystick kontrolörünün arkasında mükemmel yükseklik ve açıda standa güvenli bir şekilde monte edilerek optimum bir görüş ve kontrol özelliklerine kolay erişim sağlar.

İster profesyonel bir AV kurulumcusu ister son kullanıcı olun, Vaddio Mini Joystick ve Kontrol Cihazı Masa Standı kontrol seçeneklerinizi yükseltir, temiz ve profesyonel bir kurulumu garanti eder. Özel montaj çözümlerine gerek yoktur - çok yönlü ve kurulumu kolay standımız, alanınıza kolay kontrol eklemek için mükemmel bir çözüm sunar.

 

 

 

Paket İçeriği: Masa standı, 4 adet M3-0,5 x 6 mm vida

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.