TR EN
PRO AV

SONY BDP-S6700B

SONY BDP-S6700B

4K yükseltme, Bluetooth® LDAC ve geniş format uyumluluğuna sahip Blu-ray Disk Oynatıcı.

Gerçek hayattaki netlik için 4K yükseltme
4K yükseltme ile en sevdiğiniz filmleri Full HD'nin dört katına kadar ayrıntıda deneyimleyin. Uyumlu bir TV'ye bağlı olan gelişmiş bir video işlemcisi, standart videoyu 4K çözünürlüğe (3840 x 2160) yakın bir sinyale dönüştürür. Resimdeki sekiz milyon pikselle daha keskin, daha ayrıntılı görüntüler elde edersiniz ve daha yüksek görüntü kalitesi, sinema hissi için ekrana daha yakın oturmanızı sağlar.

Yönetmenin amaçladığı gibi ses için Dolby® TrueHD
Filmlerde ve müzikte kayıpsız ses sunan Dolby TrueHD ile eşsiz ses kalitesinin keyfini çıkarın. Orijinal stüdyo ustalarıyla aynı sesi yeniden üreterek, Blu-ray Diskler, DVD'ler ve indirilen içerik için benzersiz ses doğruluğu sunar.

Stüdyo usta hassasiyeti için DTS-HD™
Hassas, ayrıntılı ev sesinin keyfini çıkarın. DTS-HD Master Audio ile, yönetmenin istediği gibi en sevdiğiniz Blu-ray Disklerdeki ve akışlı filmlerdeki orijinal, sıkıştırılmamış film müziklerinin keyfini çıkaracaksınız. DTS-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses ayrıca müzik performansları için yoğun bir şekilde ayrıntılı reprodüksiyon sunarak her notanın neredeyse stüdyo benzeri kalitede parlamasına olanak tanır.

TRILUMINOS™ renkleri canlandırıyor
Gerçekçi renkleri ve tonları keşfedin. TRILUMINOS rengi, daha gerçekçi tonları ve dokuyu ortaya çıkarmak için daha geniş bir görünür renk spektrumu içerir. Yeniden üretilmesi zor canlı kırmızılar, su mavileri ve zümrüt yeşillikleri güzel bir şekilde sergilenir, böylece manzaralar ve deniz manzaraları daha canlı görünür. Yüzler de daha sadık bir şekilde çoğaltılmış cilt tonlarıyla daha iyi görünür.

Kendinizi Full HD 3D'ye bırakın
3D Blu-ray Disc™ filmlerini Full HD kalitesinde izleyin – sadece HDMI üzerinden herhangi bir 3D özellikli HD TV'ye bağlayın. Tüm 3D Blu-ray Disklerinizde daha fazla gerçekçilik ve netlik sağlamanın yanı sıra, bu Blu-ray Disk oynatıcı ayrıca gelişmiş derinlik için 2D videoyu simüle edilmiş 3D'ye yükseltir.

DLNA ile ev ağınıza bağlanın
Dijital Yaşam Ağı İttifakı (DLNA), bir ev ağı üzerinden veri paylaşmak için endüstri çapında bir standarttır. Bu, TV'ler, PC'ler, taşınabilir sunucular ve oyun konsolları dahil olmak üzere DLNA destekli cihazlarınız arasında en sevdiğiniz müzikleri, filmleri ve resimleri yayınlamayı ve aktarmayı kolaylaştırır.

Akıllı telefon içeriğini paylaşmak için ekran yansıtma
Akıllı telefonunuzu ve tablet içeriğinizi Miracast™ ile süper boyutlandırın. Cihazınızı ekranını büyük ekran TV'nize yansıtmak ve çevrimiçi filmleri ve TV bölümlerini, saklanan fotoğrafları ve videoları ve en sevdiğiniz uygulamaları görüntülemek için eşleştirmeniz yeterlidir. Wi-Fi Direct™ üzerinden bir bağlantı yapılır, böylece en sevdiğiniz içeriği paylaşmak için bir Wi-Fi ağına erişmenize bile gerek kalmaz.

Çift bantlı Wi-Fi ile sorunsuz video akışı
Çift bantlı Wi-Fi ile sorunsuz ve hızlı taramanın keyfini çıkarın. Bu Blu-ray Disk oynatıcı, maksimum sinyal gücü için en uygun şekilde konumlandırılmış benzersiz bir Wi-Fi modülüne sahiptir. Akıllı bir multi-anten tasarımı, geleneksel Wi-Fi'den daha güvenilir bir sinyal sağlar, böylece evinizde daha geniş bir aralıktan sorunsuz video akışı ve duyarlı tarama deneyimi yaşarsınız.

IP Content Noise Reduction PRO keskinleştirir ve iyileştirir
Resim teknolojilerinin bir kombinasyonu olan IP Content Noise Reduction PRO ile her şeyi net bir şekilde görün. Gürültü azaltma, düşük çözünürlüklü web videolarını geliştirirken, HD Reality Enhancer doku ve renk tanımı için piksel piksel analiz yapar. Saf Resim Kontrolü ve Süper Bit Eşleme'den pürüzsüz renk derecelendirmesi sayesinde gelişmiş kontrastla daha gerçekçi görüntülerin keyfini çıkarın.

Grafik kullanıcı arayüzü hızlı ve sezgiseldir
Grafik kullanıcı arayüzü ile uygulamaları ve özellikleri bulmak hızlı ve basittir. Gezinmesi kolay panellerle TV ekranınızda gezinin, içerik bir tarafta öne çıkan uygulamalara, diğer tarafta en sevdiğiniz uygulamalara ayrılmıştır. Her şey düzgün bir şekilde organize edilmiş ve piyasaya sürülmesi hızlıdır.

Çift Çekirdekli İşlemci ile güçlü performans
Güçlü bir Çift Çekirdekli İşlemci, hızlı, gecikmesiz performans sağlar. Web sayfaları daha hızlı yüklenir, YouTube™ videoları gibi filmler ve medyalar daha hızlı yayınlanır ve oynatma belirgin şekilde daha sorunsuz görünür. Navigasyon bile daha hızlı ve daha duyarlıdır, böylece hayal kırıklığı içermeyen bir eğlence deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

USB tak ve çalıştır
Filmlerinizi ve fotoğraflarınızı hayata geçirin. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı TV'nizde oynatmak için öne bakan USB bağlantı noktasına bir USB sürücü takmanız yeterlidir.

Daha net, daha zengin ses için Dijital Müzik Geliştirici
Ayrıntıları geri yüklemek ve ses atlamalarını önlemek için bir araya gelen üç Sony ses teknolojisinin bir kombinasyonu olan Digital Music Enhancer ile dijital müziğinize yeni bir soluk getirin. Sonuç, diyalog, filmler ve müzik için sürükleyici ses ve maksimum etkidir.

Bluetooth® ile kablosuz dinleyin
En sevdiğiniz müzik ve filmleri kablosuz dinlemenin keyfini çıkarın. Bu Blu-ray oynatıcı, sesi Bluetooth aracılığıyla kablosuz hoparlörlere veya kulaklıklara iletir, böylece kendinizi her şarkı ve film müziğine daha da kaptırabilirsiniz.

Boyutlar (G X Y X D) : 255 x 39 x 192 mm
Ağırlık : 0,9 kg
Oynatma : Yavaş Oynatma FWD/REV
2D→3D Dönüşüm
24p Gerçek Sinema
Derin Renk : 16 bit
Süper Ölçekleyici : Hassas CinemaHD Lüks
Koaksiyel Çıkış
DVD 24p Çıkışı
HDMI® Çıkış
Wi-Fi® Yerleşik : MIMO ile Evet 2,4 GHz, 5 GHz
BRAVIA Senkronizasyonu
Aygıt Yazılımı Güncellemesi : Ağ, USB
Canlı Yayın / Altyazı / Öneri
Ebeveyn Kontrolü
Çocuk Kilidi
Müzikli Fotoğraf Slayt Gösterisi : CD, USB
USB Klavye : Yalnızca 101
Kolay Kurulum
Giriş Ve Çıkış Terminalleri : HDMI Çıkışı 1 (Arka), Koaksiyel Ses Çıkışı 1 (Arka), USB Girişi 1 (Ön), Ethernet Bağlantısı 1 (Arka)
Güç Tüketimi : 12W

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.