TR EN
PRO AV

SONY FW-98BZ53L

SONY FW-98BZ53L

98” 4K HDR BRAVIA
4K Ultra HD HDR BRAVIA Derin Siyah Parlamasız Kaplama ve Bilişsel İşlemci XR Ekran.

En büyük ekran boyutumuzda harika görüntü kalitesi, parlaklık ve kontrast
En büyük, en parlak BRAVIA'mızın olağanüstü varlığı, her izleyicinin dikkatini gerektirir. En son teknolojiyi kurulum dostu özelliklerle harmanlayan 98” BRAVIA BZ53L, her zaman öne çıkan daha da dinamik görseller için Sony'nin benzersiz Deep Black Non-Glare Coating'ini ekler. Muhteşem 780 nit parlaklık, sinematik renk ve büyük bir görüş açısının yanı sıra daha fazla uygulama ve içerik depolamak için geniş 32 GB bellek ile her yönden daha büyük olan 4K HDR profesyonel ekrandır.

Muhteşem 780 nit parlaklık ve daha fazlası
Parlaklık önemlidir. Yoğun perakende showroomlarında veya kurumsal lobilerde, 98” BRAVIA BZ53L, ışıkla dolu alanlarda bile kaçırılmaması gereken olağanüstü bir 780 nit ekran parlaklığı ile parlıyor. Tam Dizi Yerel Karartma, zirve parlaklığını daha da göz alıcı 1500 nit'e kadar artırır.

Derin Siyah Parlamaz Kaplama, parlak aydınlatmada bile netlik ve kontrast sağlar
Parlak veya sert oda ışıkları, perakende mağazalarında ve alışveriş merkezlerinde, kurumsal lobilerde, konferans salonlarında ve sınıflarda gri, yıkanmış görüntüler anlamına gelebilir. Sony'nin Derin Siyah Non-Glare Kaplaması, parlama önleyici ve düşük yansımalı teknolojileri birleştirir. Yansımaları azaltmak ve kontrastı artırmak, kurumsal ziyaretçilerden ve personelden alışveriş yapanlara ve öğrencilere kadar herkese ilham veren gerçekçi renk ve ayrıntılarla dolu dinamik görsellerin anahtarıdır.

Parlama Önleyici
Ekran panelinin yüzeyine mikroskobik bir düzensizlik eklenir. Gelen ışık her yöne yaygın olarak yansıtılır ve izleyiciler tarafından keskin bir şekilde yansıtılan ışıktan daha az fark edilen beyazımsı bir bulanıklık haline gelir.

Düşük Yansıma
Panelin yüzeyine özel bir kaplama eklenir. Gelen ışık ışınları, şeffaf tabakanın yüzeyinden ve altındaki panel yüzeyinden sıçrar. Yansıyan ışınlar arasındaki parazit, iptale neden olarak izleyiciler tarafından görülen yansımaları azaltır.

Her zaman üstün resimler
Yüksek yenileme hızı

98” BRAVIA BZ53L, benzeri görülmemiş pürüzsüzlük, netlik ve gerçekçilik ile hızlı tempolu ekran hareketini yeniden üretmek için XR Motion Clarity ve Motionflow XR ile birleştirilmiş 4K 120Hz panele sahiptir.
Daha zengin, daha gerçekçi renk
XR Triluminos Pro renk teknolojisi, Sony'nin benzersiz Bilişsel İşlemci XR işlemcisi sayesinde daha da geniş bir mükemmel gerçekçi tonlar ve ton paletini ifade eder.

Bilişsel İşlemci XR™
Dünyanın bilişsel zekaya sahip ilk resim işlemcisi, insanların dünyayı gerçekte nasıl gördüğünü anlıyor. Bilişsel İşlemcili XR™ ile 98′′ BRAVIA BZ53L, benzeri görülmemiş bir izleme deneyimi sunar ve sizi her sahneye daha da derinden çeker.
XR Rengi
Genişletilmiş ton ve doygunluk, canlı tonlar ve gerçekçi dokular ile güzel doğal renklerden oluşan daha da geniş bir paleti keşfedin.
XR Netliği
Güçlü işlemci, büyük miktarda resim verisine erişerek, ölçeklendirilmiş görüntü kaynaklarıyla kayıp ayrıntıları ve dokuları akıllıca yeniden oluşturur.
XR Hareketi
XR Motion Clarity™, hızlı hareket eden sahnelerde bile ekrandaki aksiyonun bulanıklık olmadan pürüzsüz, parlak ve net kalmasını sağlamak için sahne verilerini analiz eder.
XR Kontrastı
Parlak alanlar daha da parlaktır ve karanlık alanlar daha karanlıktır, bu da parlak noktaları veya gölge ayrıntılarını kaybetmeden sahnelere derinlik katar.

Tam Dizi Yerel Karartma ile olağanüstü dinamik aralık
Tam Dizi LED ekran teknolojimiz, geleneksel kenar LED ekranlara kıyasla üstün kontrast sunar. Aynı zamanda daha enerji verimlidir ve daha az güç tüketirken muhteşem yüksek kontrastlı görüntülerin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.
Geleneksel kenarlı LED arka aydınlatma ile
Geleneksel ekranlar, ekran boyunca ışığı dengelemek için yalnızca bir sıra LED kullanır. Bu, görüntünün karanlık kısımlarının karanlık olmadığı ve açık kısımların olması gerektiği kadar açık olmadığı anlamına gelir.
BRAVIA XR Tam Dizili LED arka aydınlatma ile
Tüm ekrandaki LED'lerle, LED gücü ve yoğunluğu sahneye göre çok daha hassas bir şekilde ayarlanabilir. Ekranın karanlık kısımları karanlık kalırken ışık tam olarak ihtiyaç duyulan yere gider.

Esnek kurulum için profesyonelce tasarlanmış
Daha güvenli taşıma

Ergonomik olarak yerleştirilmiş alt yatay seviyelerin yakalanması kolaydır, bu da kaldırmayı daha rahat hale getirir.
Daha kolay erişim
BRAVIA'yı geçici olarak dikey olarak (portre tarzı) taşıma yeteneği, asansörlerde ve merdivenlerde montajcılar için daha kolay erişim sağlar.
Yandan monte edilmiş terminaller
Ses, video, ağ, kontrol ve USB bağlantı noktaları dahil olmak üzere tüm sinyal bağlantıları, kurulumu basitleştirmek için ekranın yan tarafına monte edilmiştir.
İnce logo konumlandırma
Sony logosu, ekranın güzel ince 20 mm çerçevesinin kenarına gizli bir şekilde yerleştirilmiştir, bu nedenle kitlenizi sürükleyici, süper boyutlu görüntülerden uzaklaştıracak hiçbir şey yoktur.
Portre ve yatay
BRAVIA'yı herhangi bir kurumsal veya perakende alanına uyacak şekilde dikey veya yatay yönde, daha da fazla esneklik için -15 ila +20 derece arasında bir eğim aralığı ile kurun.

Sağlam kullanılabilirlik
BRAVIA FW-98BZ53L, amaca yönelik uygulamalar ve günlük işi daha verimli hale getirmek için özelleştirme ayarlama gibi iş için bir dizi yararlı işlev içerir.

Profesyonel ayarlar
BRAVIA, kurumsal veya perakende ortamlarının taleplerine uygun ince ayar ayarlamanıza olanak tanıyarak iş yapmayı daha da kolaylaştırır. Ekran kamusal alanlarda kullanılırken kurcalamayı önlemek için giriş veya uzaktan kumanda işlevlerini devre dışı bırakın, etiketleri kaldırın ve düğmeleri engelleyin. Ekran ayarlarını özelleştirin ve saklayın, ardından USB flash bellek aracılığıyla ekrandan ekrana kolayca kopyalayın.

Basit Signage
Perakende mağazalarında ve kurumsal alanlarda dijital signage ile ziyaretçileri bilgilendirmek ve yönlendirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yerleşik BRAVIA Signage Free (BSF) yazılımı, BRAVIA'ya girdiğinde bir USB bellek belleğine kopyalanan HTML içeriğini, videoları ve fotoğrafları otomatik olarak oynatır. Bu kadar basit.

Daha kolay tanışın
Google Play Store'dan Google Meet'i edinin ve büyük 98” ekranda kolay görüntülü toplantılar için BRAVIA'yı uyumlu bir web kamerasıyla eşleştirin.

Basit ekran yansıtma
Apple AirPlay ve Google Chromecast için yerleşik destek ile kendi el cihazınızdan içeriği kablosuz olarak BRAVIA'ya kolayca yansıtın.

Esnek içerik düzeni
HTML5 için yerleşik destek, özel bir set üstü kutuya, medya oynatıcıya veya PC'ye ihtiyaç duymadan etkileşimli signage içeriğini görüntülemek için BRAVIA'yı kullanmanıza olanak tanır. Ekrandaki içerik, 4K video, hareketsiz görüntüler ve hatta HDMI girişi kullanılarak serbestçe düzenlenebilir.

Hızlı bir şekilde harika fotoğraflar çekin
Ekran ayarlarıyla uğraşmayı unutun - yaygara olmadan harika sonuçlar almaya odaklanın. Tek Adımlı Ayar, toplantı odası, canlı tabela, doğal tabela ve grafikler dahil olmak üzere ortamınıza ayarlanmış ön ayarlar sunar. Sadece bir ön ayar seçin: BRAVIA anında resim modunu, girişi, kontrol ayarlarını ve daha fazlasını yapılandırır.

32GB dahili büyük depolama
Diğer bazı ekranlardaki dahili bellek, işletim sistemi tarafından tüketilir ve kendi uygulamalarınız ve içeriğiniz için çok az alan bırakır. 98” BRAVIA BZ53L, uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve dijital tabelaları tutmak için çok daha fazla alan sağlayan çok cömert bir 32 GB dahili depolama alanı sunar.

Her sahnede sürdürülebilirlik
Her zamankinden daha büyük ekranlara olan talebin artmasıyla birlikte, daha fazla kaynak ve enerji kullanımı riski de vardır. Bununla birlikte, Sony'nin sürdürülebilirlik taahhütleri, ürün geliştirmeden içerik görüntülemeye ve ekranları görüntülemeye kadar verimlilik kazanımlarını gerçekleştirmektir.

Ekran Boyutu : 98"
Parlaklık (cd/m²) : 780
Dinamik Kontrast Oranı : 700,000 : 1
Ekran Çözünürlüğü (Y x D, piksel) : 3840 x 2160
HDR (Yüksek Dinamik Aralık) Uyumluluğu : Evet (HDR10,HLG,Dolby Vision)
En Boy Oranı : 16:9
Portre/Tilt Uyumluluğu : Evet
Ekran Tipi : LCD
Aydınlatma Tipi : Direct(Full Array LED)
TRILUMINOS Ekran Tipi : XR Triluminos Pro
Renk Gamı (DCI-P3) : 95%
Resim İşlemcisi : Cognitive Processor XR
Çalışma Süresi : 24/7
Görüş Açısı (Sağ / Sol / Yukarı / Aşağı) : 178 (89 / 89)derece
Video İşleme : XR 4K Upscaling
Hareket Geliştirici : XR Motion Clarity
HDMI Sinyali : 4096x2160p(24,60Hz), 3840x2160p(24,30,60Hz), 1080p(24,30,60Hz), 1080i(60Hz), 720p(24,30,60Hz), 480p
Hoparlör Pozisyonu : Aşağı Açılı & Yan Arka
Ses Gücü Çıkışı : 10W + 10W + 10W + 10W
Profesyonel Mod : Evet
HDMI Otomatik Açılma : Evet
HTML5 Platformu : Evet
Multicast / IPTV : Evet
İşletim Sistemi : Android
Dahili Depolama : 32GB
Wi-Fi Direct : Evet
Wi-Fi Sertifika : Evet
Yerleşik Wireless LAN : Evet Entegre
USB Yürütme Kodekleri : MPEG1:MPEG1 / MPEG2PS:MPEG2 / MPEG2TS (HDVV,AVCHD):MPEG2,AVC / MP4 (XAVCS):AVC,MPEG4,HEVC / AVI:Xvid,MotionJpeg / ASF (WMV):VC1 / MOV:AVC,MPEG4,MotionJpeg / MKV:Xvid,AVC,MPEG4,VP8. HEVC / WEBM:VP8 / 3GPP:MPEG4,AVC / MP3 / ASF (WMA) / LPCM / WAV / MP4AAC / FLAC / JPEG
Ekranda Saati : Evet
Uyku Zamanlayıcı : Evet
Açık / Kapalı Zamanlayıcı : Evet
Yerleşik Chromecast : Evet
Apple AirPlay : Evet
IP Kontrolü : Evet
RS-232C Kontrolü : Evet
HDMI-CEC : Evet
HDCP : HDCP2.3 (HDMI 1 / 2 / 3 / 4)
Kompozit Video Giriş : 1 x (Yan, Mini jak)
HDMI Giriş : 4 x (Yan)
Analog Ses Giriş : 1 x (Yan)
Dijital Ses Çıkışı : 1 x (Yan)
USB Bağlantı Noktaları : 2 x (Yan)
Ethernet Giriş : 1 x (Yan)
VESA® Delik Aralığı (G x Y) : 600 mm x 400 mm
Güç Tüketimi : 505 W
Güç Tüketimi (Bekleme Modu) : 0.5 W
Standsız Boyutu (G x Y x D) : 2199 mm x 1255 mm x 85 mm / Standsız Ağırlık : 67.2 kg
Standlı Boyutu (G x Y x D) : mm x mm x mm / Standlı Ağırlık : kg
Ambalaj Boyutu (G x Y x D) : 2330 mm x 1394 mm x 283 mm / Ambalajlı Ağırlık : 91 kg

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.