TR EN
PRO AV

SONY ZRD-C15A

SONY ZRD-C15A

Sony'nin Crystal LED premium ekranları ile izleyicilere her ölçekte ilham verin, ilgini çekin ve eğlendirin. Süper boyutlu LED videowall, gerçekten etkileyici parlaklık, renk ve netlik ile sürükleyici, süper boyutlu görüntüler sunar. Kurumsal alanlar ve showroomlar için doğal bir ortak, sanal üretim uygulamalarında sürükleyici dijital arka planlar oluşturmak için de idealdir.

Parlak ortamlarda bile birinci sınıf süper boyutlu görüntüler
Kurumsal girişlerden, lobilerden ve showroomlardan sanal üretim setlerine kadar B-serisi, parlak aydınlatılmış alanlarda bile zengin canlı renklerle dolu etkileyici derecede büyük, parlak görüntüler sunar.
Sony'nin yüksek verimli LED sürücü teknolojisinden yararlanan B-serisi, her alanı olağanüstü 1.800 nit* parlaklıkla doldurur - diğer üst düzey LED ekranların iki katından fazla. Her ekran panelinde, ortam ışığının sert aydınlatma veya güneş ışığı altında geri sıçramasını önleyen yansıma önleyici bir kaplama ile tamamlanmaktadır. Hepsi, kitlenizin unutamayacağı olağanüstü bir izleme deneyimine katkıda bulunur.

Çok yüksek parlaklık
B serisi, diğer premium ekranların iki katından fazla parlak olan 1.800 nit* dikkat çekici bir parlaklık sunar.
Olağanüstü renkler
Gelişmiş Sony LED sürücü teknolojisi, ekstra geniş bir renk gamı sağlar. Parlak görüntüleme koşullarında bile farkı göreceksiniz.
Parlamasız görüntüleme
Her ekran paneli, ortam aydınlatmasından kaynaklanan parlamayı önemli ölçüde azaltan gelişmiş bir yansıma önleyici kaplamaya sahiptir.

Sanal üretim için sürükleyici dijital arka planlar oluşturun
B-serisi, sanal üretim için zorlayıcı bir seçimdir. Kristal LED'in netliği, parlaklığı ve doğru rengi, film yapımcılarının gerçekçi dijital arka planlar oluşturmasına olanak tanır ve canlı oyuncuların yeşil ekranların önünde performans göstermesine gerek kalmadan kamerada karmaşık çok öğeli çekimlerin oluşturulmasını önemli ölçüde basitleştirir.

Daha fazla derinlik ve renk ile sürükleyici görsel deneyimler
Gerçekten sürükleyici görüntüler yaratmanın iki sırrı, yüzlere ve diğer ekran nesnelerine daha fazla kontrast, derinlik ve doku getiren parlak, canlı renkler ve koyu siyah seviyelerdir.Sony'nin benzersiz yüzey işleme teknolojisi, Derin Siyah Kaplama ve süper ince led kullanarak ekrandaki devasa siyah alan olağanüstü siyah seviyesine ulaştı. Bu benzersiz yüzey işleme teknolojisi, Kristal LED ekranlarımızın olağanüstü siyah seviyelere ulaşmasını sağlar. Ekranın ekstra geniş renk gamı ile birleştiğinde, izleyiciler zengin sürükleyici görüntülere çekilmeyi sevecekler.

En derin siyah seviyeleri
Sony'nin eşsiz Deep Black Coating yüzey işleme teknolojisi ile gerçekten sürükleyici bir görüntüleme deneyimi yaşayın.
Olağanüstü renkler
Gelişmiş Sony LED sürücü teknolojisi, ekstra geniş bir renk gamı sağlar. Parlak izleme koşullarında bile farkı görün.
Doğru, doğal, pürüzsüz dereceli renkler
Gerçek hayatta, sorunsuz dereceli renkler, film/TV içerik üretiminin yanı sıra otomotiv tasarımı ve endüstriyel ürün geliştirme gibi eleştirel görüntüleme uygulamaları için olmazsa olmazdır.

B ve C-series, Sony'nin Crystal LED resim işlemcisi için power-packed X1 tarafından etkinleştirilen benzersiz renk haritalama işlemi olan 22-bit Super Bit Mapping kullanarak renk gradlarını son derece doğrulukla yeniden üretir. Pürüzsüz, doğal renk geçişleri ve karanlık sahnelerde ince tonların sadık bir şekilde yeniden üretilmesiyle farkı göreceksiniz - geleneksel LED ekranlarının elde etmek için mücadele ettiği bir şey.

Herhangi bir içeriğe sahip harika görüntüler
Arşiv görüntüleri veya ağ kameralarıyla çekilen video gibi daha düşük çözünürlüklü içerik, büyük bir LED ekranda görüntülendiğinde genellikle en iyi şekilde görünmüyor. Görüntüler grenli ve pikselli görünebilirken, hızlı hareketler büyük bir ekranda izlemek bulanık ve rahatsız edici olabilir.
B ve C serisi, Crystal LED resim işlemcisi için Sony'nin X1'i tarafından desteklenen gerçek zamanlı görüntü geliştirme özellikleriyle birlikte gelişmiş 4K 120Hz sürücü teknolojisini kullanır. Her video çerçevesi, orijinal olarak büyük ölçekli ekran için çekilmemiş olsa bile, içeriğin net ve süper pürüzsüz görünmesini sağlamak için ayrı ayrı analiz edilir ve optimize edilir.

Her detay açık
Gerçeklik Oluşturma, canlı, doğal büyük ekran görüntüleme için daha düşük kaliteli içeriği 4K çözünürlüğe yakın olarak yükseltir ve optimize eder.
Yumuşak hareket
Motionflow, hızlı hareket eden dizilerde daha pürüzsüz, daha keskin ayrıntılar sağlayarak ek video kareleri ekler.

Geniş görüş açısı ve doğal renk ile tek tip görüntüler
Geniş görüş açısı ve minimum renk kayması ile sorunsuz, ekstra büyük görüntüler güvenilir bir şekilde üretmek, herhangi bir LED ekran teknolojisiyle ilgili büyük zorluklardır. B ve C serisi, ekstra geniş görüş açısı ve doğal olmayan renk kaymaları olmadan olağanüstü sürükleyici, tamamen kusursuz bir görsel deneyim sunar.

Tüm açılarda tekdüze renk
Sony'nin benzersiz kaplama teknolojileri, ekran herhangi bir açıdan bakıldığında renk kaymasını azaltır.
Sürekli olarak hassas renk
Renk ayarı, Sony Alpha kamera kullanan otomatik ayarlama aracımızla basitleştirilmiştir.
Sürekli olarak hassas renk
Renk ayarı*, Sony Alpha kamera kullanılarak otomatik ayarlama aracımızla basitleştirilmiştir.

Daha yaratıcı kurulum seçenekleri
Modüler ekran, sistem entegratörlerine olağanüstü kurulum özgürlüğü sağlar. LED panellerin kurulumu, özel becerilere veya maliyetli jiglere ve diğer karmaşık ekipmanlara ihtiyaç duymadan kolaydır.
Serbestçe ölçeklenebilir
Modüler sistem, her alana uyacak özel büyük ölçekli ekran çözümleri oluşturmayı kolaylaştırır.
Esnek kurulum
İnce, yerden tasarruf sağlayan paneller, duvara monte ve hatta kavisli dahil olmak üzere kurulum seçeneklerini genişletir.
Boş arka alan
Kurulum, dolapların arkasında erişim alanı gerektirmez, bu da daha fazla oda alanı boşaltır.

Piksel Aralığı : 1.58 mm
Yüzey : Yansıma Önleyici Yüzey Teknolojisi
Çözünürlük (G x Y) : 384 x 216
Parlaklık (Maks.) : 750 cd/m2
Kontrast Oranı (0 lx) : 1.000.000:1'den fazla
Görüş Açısı (Y/D) : 160°/160°
Renk Gamı : 
                   Yaklaşık %83 (BT2020, Δu'v' kapsamı)
                   Yaklaşık %97 (DCI-P3, Δu'v' kapsamı)
                   Yaklaşık %143 (sRGB, Δu'v' alanı)
Yenileme Hızı : 22 bit Dahili İşleme 120 fps'ye kadar
Bağlantı Terminalleri : 1 x Giriş / 1 Çıkış (2 x RJ45)
Çalışma Sıcaklığı / Çalışma Nemi : 0℃ - 40 ℃ / %20 - %80 (yoğunlaşma yok)
Depolama Sıcaklığı / Depolama Nemi : -20 ℃ - 60 ℃ / %20 - %80 (yoğuşma yok)
Güç Gereksinimleri : AC 100-240V, 50/60Hz
Güç Tüketimi (Maksimum) : 150 W (M2 Başına: 721 W)
Güç Tüketimi (Ave.) : 58 W (M2 Başına: 279 W)
Boyutlar (G x Y x D) : 608 mm x 342 mm x 76 mm
Ağırlık : Yaklaşık 9,5 kg (M2 başına: Yaklaşık 45,7 kg)
Uygulama : İç Mekan