TR EN
PRO AV

VADDIO 999-99950-801

VADDIO 999-99950-801

Güçlü

ConferenceSHOT AV, 10X zoom PTZ kamera ve sesli konferans mikserini tek bir USB 3.0 cihazına entegre eder, böylece mikrofonu ve harici hoparlörü kameraya kolayca bağlayabilirsiniz. CeilingMIC 1 Bundle'ın kurulumu kolaydır. Skype, WebEx ve Google gibi tüm büyük UCC yumuşak istemcileri ile basit tak ve çalıştır işlevselliği sağlar.

Basit

ConferenceSHOT AV UVC uyumludur. PC'nizde harici bir sürücü kurulmasına gerek yoktur - sadece takın ve çalıştırın. Çok yönlü sistem, üçüncü taraf ekipmanlarla özelleştirilmiş AV tasarımlarını destekler veya bağımsız bir çözüm olarak kullanılabilir.

Kurumsal Sınıf

ConferenceSHOT AV dağıtılmış bir kamera ağının uzaktan izlenmesine, yönetilmesine ve kontrolüne izin verir. IP ile erişilebilir ve web tabanlı bir kullanıcı arayüzü, tarayıcı kontrolünü ve IP canlı önizlemesini ve PC'lerden, Mac'lerden ve iPhone, iPad ve Android cihazlarını içeren mobil cihazlardan kurulum yapmanıza olanak sağlar.

Bu USB tabanlı çözüm, kuruluşunuzun Skype, WebEx, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts, Vidyo ve diğer önde gelen UC servislerini kullanarak iş birliği yapmasını kolaylaştırır.

ConferenceSHOT AV, profesyonel PTZ kamera kalitesi ve tam oda ses performansı ile BYOD cihazınızı küçük alan UC sistemine dönüştürür. Mevcut web kamerası tabanlı teknoloji tekliflerinden performansta önemli bir adım atıyor.

  • 10x zoom, 74 ° HFOV ile HD PTZ kamera
  • 360 ° kapsama ve yankı iptali ile bir CeilingMIC mikrofon
  • WEB kullanıcı arayüzü ile yönetim ve kontrol
  • Toplantı odaları için ideal olan ConferenceSHOT AV Integrator 1 Bundle, bir ConferenceSHOT AV kamera, bir ConferenceSHOT ve bir adet CeilingMIC mikrofon içerir.
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.