TR EN
PRO AV

SONY SRS-RA5000

SONY SRS-RA5000

İster bir şeyler okuyun ister yemek yapın, çalışın ya da arkadaşlarınızla sohbet edin, odayı dolduran ortam sesi ideal bir eşlikçidir. Sesin evinizin her yerinde tam istediğiniz atmosferi yaratacak şekilde hem yatay hem de dikey olarak dağıtılmasıyla, en sevdiğiniz kafedeki fon müziği gibi, sakindir ve rahatsız etmez. 360 Reality Audio parçalar üç boyutlu ses konumu verileri içerdikleri için, odayı dolduran ortam sesi konusunda en üstün deneyimi sağlayabilirler. Fakat bunlar yoksa da sorun değil; eşsiz bir Sony algoritması olan Immersive Audio Enhancement, favori stereo parçalarınızı odayı dolduran ortam sesiyle sunar.
Toplam yedi sürücü birimiyle, farkı hissedeceksiniz Yukarı bakan üç hoparlör müziği dikey olarak, üç yan hoparlör ise sesi yatay olarak yayar. Bu hoparlörler, odayı zengin ve derin basla dolduran bir woofer ile tamamlanır.

Bluetooth® teknolojisi ile kablosuz Hoparlörünüzü Bluetooth® teknolojisini kullanarak akıllı telefonunuzla veya tabletinizle eşleştirin ve müzik koleksiyonunuzun akışını sorunsuzca yapın.
Wi-Fi bağlantısı Wi-Fi bağlantısı kullanarak hoparlörünüz üzerinden favori internet akış hizmetlerinize erişin ve çalma listesini telefonunuzdan kontrol edin.
Chromecast built-inAkıllı telefonunuz, tabletiniz veya dizüstü bilgisayarınızdan ses cihazınıza müzik, çevrimiçi radyo ve podcast yayını yapın. Tek yapmanız gereken, Cast düğmesine basmaktır.Spotify Connect™ ile uyumluTam uzaktan kumanda için cihazınızda Spotify Connect™ uygulamasını kullanarak hoparlörünüzden doğrudan Spotify akışı yapın.
Birden çok odada müzik RA5000, Google Home uygulamasındaki bir hoparlör grubuna kolayca eklenebilir. Ardından uygulamayı veya Assistant hoparlörünüzü kullanarak farklı odalarda farklı şarkılar çalabilir veya evinizin tamamında aynı müziği çalabilirsiniz.

Sesle kontrol Google Assistant built-in veya Alexa built-in özellikli bir cihazınız mı var? Varsa bu cihazı kullanarak RA5000’i sesinizle kontrol edebilirsiniz. Google Home veya Amazon Alexa uygulaması üzerinden RA5000’i hoparlör grubunuza ekleyin ve talimat verin; müzik çalabilir, ses seviyesini değiştirebilir, birçok başka işlevi kullanabilirsiniz.
Ses seviyesini otomatik olarak ayarlayın Bazı parçaların sesi çok yüksek, bazılarınınki çok düşük olabilir ve ses seviyesini sürekli ayarlamanız gerekebilir. RA5000 her parçayı analiz edip otomatik olarak tutarlı ses seviyesinde çalarak bu sorunu çözer, parmağınızı bile oynatmanız gerekmez.
TV’nizle kablosuz bağlantı kurarTV’nizden gelen sesi geliştirmek ister misiniz? Uyumlu BRAVIA® TV’ler daha heyecanlı izleme deneyimi için sesi Bluetooth® bağlantısıyla kablosuz olarak RA5000’e gönderir. Düşük gecikmeyle, duyduklarınız ekranda gördüklerinizle hassasiyetle senkronize edilir.

 

Ses

Hoparlör Sayısı
Yukarı Bakan Hoparlör 3, Orta Hoparlör 3, Subwoofer 1
Hoparlör Boyutu
Yukarı Bakan Hoparlör 46 mm, Orta Hoparlör 46 mm, Subwoofer 70 mm
360 Reality Audio
Var
Ön Ayarlı EQ
Var (KAPALI/BAS/HEYECANLI/BERRAK/VOKAL)
Özel EQ
Var
Ses seviyesi
Var (AÇIK/KAPALI)
Otomatik ses kalibrasyonu
Var
Immersive Audio Enhancement
Var

Boyut ve Ağırlık

Boyutlar (G x Y x D)
235 x 329 x 225 mm
Ağırlık
4,9kg

Kablosuz Bağlantılar

Google Assistant ile çalışır
Var
Alexa ile birlikte çalışır
Var
Chromecast built-in
Var
Spotify Connect
Var

Bluetooth®

Uyumlu Profiller
A2DP, AVRCP (Mutlak Ses Seviyesi), SPP
Desteklenen Kodekler
SBC, AAC

Wi-Fi®

Wi-Fi Özellikleri
11a, 11b, 11g, 11n
360RAcast
Var
Chromecast built-in
Var

Arayüz

Giriş ve Çıkış Terminalleri
Ses girişi (3,5 mm)

Genel Özellikler

Güç Tüketimi
55 W

Çevre dostu ve enerji tasarrufu

Güç Tüketimi (Kapalı Mod)
0,5 W
Güç Tüketimi (Bekleme Modu)
Yok
Güç Tüketimi (Ağa Bağlı Bekleme Modu) – Terminaller
2,0 W (WiFi) / 2,0 W (Bluetooth) / 2,0 W (tüm terminaller ve ağlar bağlıyken)
Bekleme Modu Etkinken
15 dakika (WiFi) / 15 dakika (Bluetooth) sonra
Kablosuz Ağı/Ağları Açma/Kapatma Anahtarı
Kablosuz ağa geçmek için: [Play/Pause] (Çal/Duraklat) düğmesini ve [Volume +] (Ses Seviyesi +) düğmesini aynı anda 4 saniyeden uzun süre basılı tutun.
Ağa Bağlı Beklemeye geçmek için: [Power/PAIRING] (Güç/EŞLEŞTİRME) düğmesini ve [Sound Mode] (Ses Modu) düğmesini aynı anda 4 saniyeden uzun süre basılı tutun.
 
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.