TR EN

CHIEF | Ticari Alanlarda Kullanım İçin En İyi Tavan Ekran Montaj Aparatları


Ticari Alanlarda Kullanım İçin En İyi Tavan Ekran Montaj Aparatları



Restoran, market, şarküteri ve kafe gibi işletmelerde duvara ekran monte etmek bazen en iyi seçenek olmayabilir. Menü ekranları; değerli alanı kaplamadan müşteriler tarafından oldukça görünür olmalıdır. Tavan montaj aparatları, duvarların bulunmadığı bu yerlerde veya bilgilerin işletme içinde merkezi bir konumda görüntülenmesi gerektiğinde kritik öneme sahiptir.

Birçok farklı tipte tavan TV montaj aparatı bulunmaktadır. İşletmeniz için en iyi tavan TV montaj aparatı, tavanınızın yüksekliğine ve açısına uyacak, gerekli tüm aksesuarlara kolayca bağlanacak ve işletmenizin ihtiyaç duyduğu ekran boyutunu destekleyecektir.

Chief'in Fusion® tavana montaj çözümleri, yüksek kaliteli, güvenli, kolay kurulumu ve birçok farklı düzenleme için çok geniş çeşitliliğe sahiptir. Serideki her model, mükemmel seviyelendirme için mikro ayarlanabilir, +5 ile -20 derece arasında kolay ayarlama için Centris teknolojisi sahip eğim verilebilen aksesuarlar içermektedir ve ekranların asma kilitlerle güvende olması sağlanır. Daha uzun menü ekranları oluşturmak için birden fazla çözümle birleştirilebilir.


1. Fusion Büyük Ekranlar için Tavan Montaj Aparatı 2 x 1
(Dikey Kurulumlu Menü Board'ları için)


100 mm - 800 mm Vesa ve değişken genişlik aralığına sahip iki adet ekranı, 56 kg tek ekran kapasitesi ile dikey kuruluma konumlandırmak imkan tanır. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar.

2. Fusion Büyük Ekranlar için Tavan  Montaj Aparatı 2 x 1
(Yatay Kurulumlu Menü Board'ları için)


100 mm - 400 mm Vesa ve değişken genişlik aralığına sahip iki adet ekranı, 56 kg tek ekran kapasitesi ile yatay kuruluma konumlandırmaya imkan tanır. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar.

3. Fusion Büyük Arka Arkaya Montaj Aparatı 2 x 1
(Dikey Kurulumlu Menü Board'ları için)


Çift taraflı arka arkaya ekran kurulumları için iki adet yatay konumlandırmalı ekranı tavana monte etmek için üretilmiştir. 100 mm - 400 mm Vesa ve değişken genişlik aralığına sahip toplam dört adet ekran montajı için kullanılır. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar. Taşıma kapasitesi ekran başına 45 kg'dir.

4. Fusion Büyük Arka Arkaya Montaj Aparatı 2 x 1
(Dikey Kurulumlu Menü Board'ları için)


Çift taraflı arka arkaya ekran kurulumları için iki adet dikey konumlandırmalı ekranı tavana monte etmek için üretilmiştir. 100 mm - 400 mm Vesa ve değişken yükseklik aralığına sahip toplam dört adet ekran montajı için kullanılır. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar. Taşıma kapasitesi ekran başına 45 kg'dir.

5. Fusion Büyük Arka Arkaya Montaj Aparatı 3 x 1
(Yatay Kurulumlu Menü Board'ları için)


Toplam altı monitörü desteklediği ve iki taraftan görünürlük sağladığı için en iyi TV tavan montajlarından biridir. İki set 3 yatay ekranı arka arkaya monte etmek için kullanılır. 100 mm - 400 mm Vesa ve değişken genişlik aralığına sahiptir.  FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar. Taşıma kapasitesi ekran başına 56 kg'dir.

6. Fusion Büyük Arka Arkaya Montaj Aparatı 3 x 1
(Dikey Kurulumlu Menü Board'ları için)


Toplam altı monitörü desteklediği ve iki taraftan görünürlük sağladığı için en iyi TV tavan montajlarından biridir. İki set 3 yatay ekranı arka arkaya monte etmek için kullanılır. 100 mm - 400 mm Vesa ve değişken yükseklik aralığına sahiptir. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar. Taşıma kapasitesi ekran başına 56 kg'dir.

7. Fusion Büyük Ekranlar için Tavan Montaj Aparatı 3 x 1
(Dikey Kurulumlu Menü Board'ları için)


100 mm - 800 mm Vesa ve değişken yükseklik aralığına sahip dikey olarak konumlandırılmış üç adet ekranı monte edebilmek için üretilmiştir. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar. Taşıma kapasitesi ekran başına 56 kg'dir. Yapısal kesişme noktalarında 2 inçlik mikro ayarlamalara izin vermesi bakımından benzersizdir.

8. Fusion Büyük Ekranlar için Tavan Montaj Aparatı 3 x 1
(Yatay Kurulumlu Menü Board'ları için)


100 mm - 400 mm Vesa ve değişken yükseklik aralığına sahip yatay olarak konumlandırılmış üç adet ekranı monte edebilmek için üretilmiştir. FCA Serisi uzatma aksesuarları, Vesa kapasitesini yükseltebilme olanağı sunar. Taşıma kapasitesi ekran başına 56 kg'dir. Yapısal kesişme noktalarında 2 inçlik mikro ayarlamalara izin vermesi bakımından benzersizdir.

Legrand AV, profesyonel müşterilerin harika AV deneyimleri oluşturmasını kolaylaştıran yenilikçi AV ürünleri ve hizmet çözümleri sunar. En iyi TV tavan montaj aparatları ile dijital signage ekranlarınızı bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olduğunuzda Legrand AV ile iletişime geçebilirsiniz.




BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO