TR EN

Crystal LED | Süper büyük boyutlu LED video duvarları | SONY Profesional

 

Crystal LED
Yeni bir dünyaya açılan pencere


Crystal LED nedir?

Muhteşem parlaklık, canlı renkler, parlak vurgular ve derin siyahlarla olağanüstü kontrasta sahip en üstün görüntüyü tecrübe edin. Gelişmiş Crystal LED teknolojisi; toplantı odalarından, tema parklarından, müzelerden ve mağaza sergi salonlarından kurumsal lobilere, tasarım stüdyolarına ve bilimsel araştırma tesislerine kadar çeşitli süper büyük boyutlu görüntüleme uygulamaları için büyüleyici bir seçenektir.

Her ölçekte olağanüstü görüntüler

Çığır açan Crystal LED görüntüleme teknolojimiz, her biri insan saçının yarısı kadar kalınlıkta olan, ultra ince LED parçalarından oluşan bir dizi içerir. Ufacık boyutuna rağmen, her mikro LED’in güçlü ışık çıkışı, olağanüstü kontrast ve geniş renk gamına (sRGB’nin %140’ı) sahip, parlak, muhteşem sürükleyicilik sunan, süper büyük boyutlu görüntüler oluşturur.

 

Etkileyici parlaklık
1000 cd/m2’ye varan oldukça yüksek parlaklık, her ortam aydınlatmasında yüksek etkili görseller için, diğer büyük ölçekli görüntüleme çözümlerini geride bırakır.

Geniş izleme açısı
Neredeyse 180 derecelik görüntüleme açısıyla, Crystal LED, nerede olursa olsun herkesin görüntünün tamamını görmesini sağlar.

Bulanık olmayan görüntüler
Anında yanıt verme özelliği ve 120 fps maksimum yenileme hızı sayesinde hareketli görüntüler pürüzsüz ve nettir; dolayısıyla spor ve simülasyon uygulamaları için idealdir.

Olağanüstü kontrast, HDR hazır

Her mikro LED’in ufak boyutu, %99 siyah olan montaj alanının ufak bir bölümünü kaplar. Sonuç: Geleneksel LED dizisi sistemlerinin performansının çok ötesinde, 1.000.000:1’in üzerinde olağanüstü kontrast oranı. Crystal LED’in son derece yüksek parlaklık ve kontrast performansı, günümüzün HDR (Yüksek Dinamik Aralık) içerikleri için ideal bir vitrindir.

Her boyutta ve şekilde video duvarı için sonsuz ölçeklenebilirlik

Alternatif olarak, ölçeklenerek en yüksek yaratıcı hedeflere uygun hale gelebilen devrim niteliğinde bir görüntüleme çözümüyle daha da büyük düşünün. Enerji tasarruflu Crystal LED görüntüleme birimi çığır açan çerçevesiz tasarıma sahiptir. Bu sayede paneller sorunsuz bir şekilde döşenerek kenar veya görünür boşluk olmadan, her boyutta veya en/boy oranında çok büyük ekranlar oluşturulabilir. Sonuç: Hayal gücünüzle yaraşır, sürükleyici ve inanılmaz gerçekçi görseller.

Bantlar olmadan pürüzsüz gradyanlar için 10 bit renk

Geleneksel 8 bit ekranlar, 16 milyondan fazla renk gösterir. Crystal LED, 10 bit işlemeyi destekler, bu da bir milyarın üzerinde olası renk demektir.10 bit desteği; daha derin, zengin renkler, pürüzsüz gradyanlar ve doğru gri ton işleme sunar. Sonuç: Düşük bit derinliğine bağlı çirkin bantlar olmadan hiper gerçekçi, gerçeğe yakın görüntüler.

Kendi video duvarınızı kurun

Birden çok görüntüleme birimini birleştirerek kendi boyutlarınızda ve en/boy oranınızda süper büyük boyutlu ekranlar oluşturun. Her görüntüleme birimi, sorunsuzca döşenerek görülebilir hiçbir birleşme yeri, kenar veya boşluk olmadan, etkileyici parlaklığa, pürüzsüz, net görüntülere ve geniş görüntüleme açısına sahip, olağanüstü, sürükleyici bir ekran oluşturur.Video duvarınızı, tüm sistem işlevleri ekran denetçisi tarafınca Windows PC için hazırlanan Görüntüleme Kontrolü Yazılımı ile kontrol edilir
 

Daha büyük bir ölçekte sürükleyici izleme

Crystal LED’in, otomotiv ve endüstriyel ürün tasarımından ziyaretçi merkezlerine kadar, büyük ölçekli görsel sunum ve görüntüleme uygulamalarını nasıl dönüştürdüğünü keşfedin.

Otomotiv
Crystal LED görüntüleme teknolojimizin otomotiv, endüstriyel ürün tasarımı ve üretimini nasıl dönüştürdüğünü keşfedin.
Daha fazla bilgi edinin

Ziyaretçi Çeken Yerler
Crystal LED’in, otomotiv, endüstriyel ürün tasarımından, ziyaretçi merkezlerine kadar, büyük ölçekli görsel sunum ve görüntüleme uygulamalarını nasıl dönüştürdüğünü keşfedin.
Daha fazla bilgi edinin

Kurumsal
Crystal LED’in kurumsal ortamlara nasıl hayat verebileceğini keşfedin.
Daha fazla bilgi edinin

Ev
Crystal LED’in en gösterişli ortamlara nasıl daha şaşırtıcı bir etki kattığını öğrenin.
Daha fazla bilgi edinin





BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO