TR EN

SONY BRAVIA BZ30J Serisi


BRAVIA BZ30J'nin işletmelerinizin harika görünmesine yardımcı olduğu 10 yol

Müşterilerin karşı koyamayacağı sürükleyici netlik, kontrast ve renklerle mağazanızı baştan yaratın.
İnce ve güzel tarz sahibi BRAVIA BZ30J Serisi 4K HDR profesyonel ekranların mağazalarda, kafelerde,
restoranlarda ve genel kullanım alanlarında müşterilere ilham vermek, onları bilgilendirmek için
akıllı ve güvenilir bir seçim olmasının 10 nedeni



7/24 güvenilir çalışma

Mesajınızı günün her saatinde sunun. BRAVIA, genel kullanım alanlarında 7/24 kesintisiz çalışma
için üretilmiştir ve son derece önemli olan müşteri bağlantınızı asla kaybetmemenizi sağlar.


Olağanüstü görüntü kalitesi

BRAVIA ile müşterilerinizin dikkatini çekin. Sony’nin güçlü işlemcili Processor X1 ve Triluminos
Display teknolojisi, mağazalarda ve yiyecek/içecek satış noktalarında kaçırılmayacak canlı,
görkemli renklere sahip 4K HDR görüntüler sağlar.


Özel Pro Modu

BRAVIA ekran ayarlarını her mağaza ortamına uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanır, böylece zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar. Güç açma/kapama zamanlarını planlayabilir, istenmeyen kurcalamayı önlemek için kilitler ayarlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Tercih ettiğiniz ayarları mağazanızdaki her ekrana kopyalamak hızlı ve kolaydır.

Kontrolü elinizde tutun

Tüm BRAVIA ekranlarınızın kontrolü her zaman elinizdedir. AV personeli, özel yazılımları kullanarak veya Uzaktan Yönetim Sistemi, İçerik Yönetim Sistemi ve Görüntülü Konferans ortaklarından oluşan geniş ekosistemimiz sayesinde mümkün olan üçüncü taraf çözümler aracılığıyla birden fazla ekranı kolayca kontrol edebilir ve içerik oluşturup yönetebilir.

Tüm müşteriler sizi fark etsin

BRAVIA BZ30J Serisi ekranlar, mağazanızdaki her müşteri tarafından nerede dururlarsa dursun net bir şekilde görülebilen net, yüksek etkili resimler sağlamak için ekstra geniş bir görüntüleme açısı* sunar. Ekranlar yatay, dikey veya eğimli olarak kurulabilir ve alışveriş yapanların dikkatini çekmek için size daha da heyecan verici yaratıcı seçenekler sunar.
* Donanımsal özellikler modellere göre değişiklik gösterebilir.

Daha akıcı hareketler

Heyecan verici sporlardan hızlı moda videolarına kadar: Dinamik içeriğin herhangi bir ekran boyutunda akıcı, süper pürüzsüz bir şekilde yeniden üretilmesi için Motionflow XR teknolojisiyle anı yakalayın.


Daha akıcı hareketler

Heyecan verici sporlardan hızlı moda videolarına kadar: Dinamik içeriğin herhangi bir ekran boyutunda akıcı, süper pürüzsüz bir şekilde yeniden üretilmesi için Motionflow XR teknolojisiyle anı yakalayın.

Mükemmel boyutta

BRAVIA BZ30J, her mağaza veya perakende ortamına uygun 32 inç – 75 inç arası altı ekran boyutuyla işletmenizin her zaman en iyi şekilde görünmesini sağlar.

Düşük enerji tüketimi

Sürdürülebilirlik hedeflerinize ulaşmak için çabalayın ve enerji tüketimi maliyetlerini en aza indirmek için BRAVIA’yı mesai saatleri içinde otomatik olarak açılacak ve mesai saatleri dışında kapatacak şekilde planlayın.

Daha çok ilgi çekici deneyim

BRAVIA, benzersiz mağaza içi marka deneyimleriyle müşterileri yakınlaştırıyor. Uzman teknoloji ortaklarından oluşan ekosistemimizle her perakendecinin ihtiyaçlarını karşılamak için dokunmatik ekranlar ve NFC etkileşimi dahil olmak üzere heyecan verici özel ekran çözümleri oluşturabiliriz.


BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO