TR EN

SONY | Mağazalar için BRAVIA 4K Ekranlar


Mağazalar için BRAVIA 4K Ekranlar

Alışveriş yapan herkesin dikkatini çekin ve onlara yeni bir alışveriş deneyimi yaşatın

Ziyaretçilerinize daha parlak, daha bağlantılı bir alışveriş sunun

Zarif 4K ekranlar üzerinden, müşterilerin markanızı keşfetmesine, markanızın keyfini çıkarmasına ve markanızla etkileşim kurmasına yardımcı olun. Zengin HDR renkler, muhteşem ayrıntılar ve akıllı görüntü iyileştirmeleri kullanarak cesur deneyimler yaratın. Kişiselleştirilmiş teklifleri paylaşın. Müşterilerinize mağazada rehberlik edin. Gerçek çok kanallı alışveriş için fiziksel ve çevrimiçi alanlarınızı harmanlayın.
 

4K ekranlarla müşterilerin dikkatini ve ilgisini çekin

Parlak ışıkta dahi ön plana çıkan muhteşem ayrıntılar ve canlı renklerle müşterileri esir alın. 32 inç-100 inç arasındaki ekranları kullanarak daha iyi kontrast, netlik ve hareket sunan güzel ekranlar oluşturun. Dokunmatik ekran yüzeyleri sayesinde, müşterilerinizin markanızla ilgi çekici kurulumlar üzerinden etkileşim kurmasını sağlayın.

Bilgi ekranınızı kolayca oluşturun, güncelleyin ve yönetin

Kolayca canlı yeni bilgi ekranı oluşturun. Görüntüleri, videoları, metinleri ve web içeriklerini harmanlayarak dakikalar içinde bilgi ekranları oluşturun. System on Chip BRAVIA Profesyonel Ekranlar, zengin medya içeriklerini sorunsuzca kullanmanızı sağlar. Bilgi ekranı yazılımımız, eğitim veya deneyim gerektirmez, kolay araçlar da bir veya birden çok ekranın içeriklerini güncellemenizi ve yönetmenizi sağlar. Hangi içeriğin nerede gösterildiğini tam olarak görüp kontrol edin ve bir tıkla bağlı ekranlarınızdan herhangi birine güncelleme gönderin.

Her ekranı interaktif bir portala dönüştürün

Artık mağazalarınızdaki herkes, ürünlerinizle ve markanızla daha iyi etkileşim kurabilir. BRAVIA Professional Ekranlarınızdan birini dokunmatik ekranlı bir portala dönüştürün ve konukların ürünlerinizi kendi kendilerine incelemelerine imkan tanıyın. Ekranımız, sağlam ve parlamayı önleyen yüzeyi sayesinde, aydınlık ve yoğun mağazalar için idealdir. Ayrıca USB gücü kurulumu kolaylaştırır ve masrafları azaltır. Müşterilere sonsuz reyonlar ve gerçek bir çok kanallı deneyim sunun.

Alışveriş yapanları hayrete düşüren inanılmaz ekranlar

Vizyonunuza uygun bir ölçekte, konuklarınıza muhteşem görsel deneyimler yaşatın. Mimarinize uyum sağlayan ve size canlı dijital tuvaller sunan, her boyutta birinci sınıf ekranlar oluşturun. İnanılmaz ayrıntılar gösteren Micro LED ekranlarda, canlı renkler ve yüksek kontrastlı görüntülerle mağazanızda dolaşan müşterileri adeta esir alın.

Müşterilerinizin keşfedebileceği yeni dünyalar yaratın

İnteraktif reklamlardan keşfedilecek yepyeni bir dünyaya kadar, konuklarınızın kontrol edebileceği sürükleyici, türünün tek örneği deneyimler sunun. İster kaydırmayla ister jestle hatta hareketle olsun, konuklarınızın yarattığınız dünyada nasıl gezineceğine siz karar verin. Bütün duvarı, geçitleri ve hatta kubbeleri kullanarak müşterilerin içeriklerinizi daha büyük bir ölçekte keşfetmesini ve bunlarla etkileşim kurmasını sağlayın.
 

BRAVIA Profesyonel Ekranlar

Her ortam için ideal bir BRAVIA Profesyonel Ekran bulabilirsiniz. Küçük ekranlardan en büyük ekranlarımıza kadar tüm ekranlarımızda, aynı saf 4K çözünürlükte görüntü kalitesinin, sezgisel özelliklerin ve her kurum, eğitim veya mağaza alanına stil kazandıran ince, zarif görünümün keyfini çıkarabilirsiniz.

Tüm Ekranlar İçin Tıklayınız..     >

BZ40H Serisi

En parlak 4K HDR profesyonel ekranlarımız, günümüzün iş yeri, mağaza, eğitim ortamlarında ve halka açık alanlarda daha iyi iş birliği ve bilgi paylaşımı için üretilmiştir. Premium BRAVIA BZ40H Serisi ekranlarda, tüm içeriklerinize saf, güçlü sesle birlikte muhteşem renkler, kontrast, netlik ve hareket kazandıran, Sony’nin en yeni TV teknolojilerini bulacaksınız.

Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız..    >



BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO