TR EN

SONY | VPL-XW7000ES Lazer Projektör


VPL-XW7000ES

Doğal 4K lazer projektörden parlak, sürükleyici eğlence

Gerçek bir 4K HDR deneyimini hak ediyorsunuz


Kompakt, güzel tasarımlı VPL-XW7000ES, günümüzün yaşam alanlarına rahatça uyum sağlar. Doğal 4K HDR lazer projektörde, 3200 lümen değerinde etkileyici bir parlaklık sunan, uzun ömürlü lazer ışık kaynağı bulunur. Bu da aydınlık oturma odalarında, ev sinemalarında ve medya odalarında dahi canlı, etkili görüntüler için fazlasıyla yeterlidir.


3200 lümen  etkileyici parlaklık

Sony’nin yeni geliştirilen Doğal 4K SXRD™ (Silicon X-tal Reflective Display) paneli
ve Geniş Dinamik Aralıklı Optikleri, gerçekten sürükleyici bir izleme deneyimi için etkileyici görüntü parlaklığı ve netlik sunar.



Canlı ve ultra gerçekçi renkler

Yeni geliştirilen Live Color Enhancer teknolojisi, ister aydınlık ister karanlık odalarda izleyin, yapay aşırı doygunluk olmadan canlı HDR görüntüler için ton aralığını seçerek genişletir.

Sıra dışı netliğin, dinamik aralığın ve rengin daha da fazlası için yenilikçi teknolojiler




Yepyeni 4K SXRD™ panel

8,3 milyon piksel (3840 x 2160) doğal 4K çözünürlükle inanılmaz gerçekçi görüntülere kendinizi kaptırın. Yepyeni 0,61" SXRD panel sayesinde, yüksek parlaklık, mürekkep gibi siyahlar, canlı renkler, zengin tonlar ve dokulara ek olarak net sinematik hareketler ve görüntü akıcılığı elde edersiniz.


Yeni Geniş Dinamik Aralıklı Optikler

Lazer ışık kaynağının potansiyelini en üst düzeye çıkaran gelişmiş ışık kontrolüyle, VPL-XW7000ES’in kompakt tasarımına katkı yapar. Sonuçta elde edilen daha yüksek renk hacmi, - parlaklık seviyelerinde dahi doğal renklere sahip görüntüler ve etkileyici kontrast sağlar.


Projektör işlemcisi olarak öncü X1™ Ultimate

Projektör işlemcisi olarak X1™ Ultimate, Sony’nin beğenilen BRAVIA TV video teknolojilerinden yararlanarak ekrandaki nesnelerin tek tek gerçek zamanlı olarak optimize edilmesi için gelişmiş veri işlemeden faydalanır. Önceki ev sineması projektörleriyle elde edilemeyen dokular, renkler, kontrast ve gerçekçilik sayesinde etkileyici HDR görüntülerle ödüllendirilirsiniz.


Object-based HDR remaster

Tek tek nesnelerin renklerini analiz eder, daha fazla derinlik ve doku için kontrastı ayarlar.


Dinamik HDR Geliştirici

Parlak ve güzel 4K HDR görüntüler için kontrastı ve lazer çıkış kontrolünü geliştirir.
 

Object-based Super Resolution

Görüntüde olağanüstü detay için tek tek nesneleri tanıyıp geliştirir

Dual Database Processing

Güçlü görüntü geliştirme veri tabanlarından biri ekran üzerindeki gürültüyü azaltır, diğeri de çözünürlüğü yükseltir.


Digital Focus Optimiser

Her bir pikseli analiz ederek görüntü kenarlarında dahi netliği artırır.

Daha da gerçekçi renkler

Bir milyardan fazla rengin hayat bulmasına şahit olun. Sony’nin eşsiz TRILUMINOS PRO algoritması, rengi doygunluktan, nüanstan ve parlaklıktan tanıyarak doğal renk tonlarının tüm detayıyla üretilmesini temin eder. Gerçek dünyada gördüklerinize daha yakın renklerle farkı göreceksiniz.


Hiçbir renk uzak değil

VPL-XW7000ES, sinema standardı DCI-P3 renk alanının %95’ini kapsayarak zahmetsizce son derece geniş bir renk gamı üretir.

Yepyeni Gelişmiş Net Odaklama (ACF) Özellikli Lens

Gelişmiş Net Odaklama Özellikli Lensimizde odak alanını genişleten 70 mm’lik bir asferik ön lens parçası bulunur ve köşeden köşeye net görüntüler sağlar. Yüzer odak sistemi, doğru renk üretimiyle bozulma içermeyen görüntüler için iki hareketli lens grubu ve ekstra düşük dağıtmalı cam kullanır.


En üstün büyük ölçekli sinema deneyimi

VPL-XW7000ES, IMAX Enhanced içeriklerle uyumludur ve uyumlu içeriklerle nefes kesen IMAX görsellerinin keyfini çıkarmanızı sağlar. IMAX Enhanced ile daha da sürükleyici olan filmlerle, projektör perdenizin tam boyutundan faydalanın.

IMAX Enhanced hakkında daha fazla bilgi alın   >


BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO