TR EN
PRO AV

SONY SARS5

SONY SARS5

 

Sound bar’ınızla 360 Spatial Sound deneyimini yaşayın

SA-RS5 hoparlörler; yukarı çıkışlı hoparlörlerin yanı sıra 360 Spatial Sound Mapping için geniş yönlülük sunan woofer’lar kullanan en yeni uyumlu sound bar’larımızla birlikte çalışarak odanızın içinde birden fazla fantom hoparlör oluşturur. Optimum ses alanında birden fazla fantom hoparlörle her yandan çevrelendiğinizde, her sesi inanılmaz yoğunlukla duyarsınız. Oturma odanızla birlikte filmin içindeymiş gibi hissedersiniz.

 

Aksiyonu her yönüyle duyun

Hoparlörlerimiz, optimum ses kalitesi ve 360 Spatial Sound Mapping için geniş yönlülük sunmak amacıyla en yeni teknolojilerden yararlanır.

 

Her bir hoparlörün içindekiler

1 - Yukarı çıkışlı hoparlör

2 - Yumuşak Dome Tipi Tweeter

3 - Geniş Yönlülük Sunan Woofer

4 - İkili pasif radyatörler

 

Yukarı çıkışlı hoparlörlerden sarıp sarmalayan ses

Yukarı çıkışlı hoparlörler, yukarıdan gelen ve daha güçlü sarıp sarmalayan ses için sesi tavandan yansıtır.

 

Esnek yerleşim imkanıyla prize ihtiyacınız yok

Ortamınız için esnek bir şekilde, entegre pillerle kablosuz olarak tasarlanan bu hoparlörleri dilediğiniz gibi, kablosuz olarak ya da AC gücüyle kullanabilirsiniz.

 

Yukarı çıkışlı hoparlörlere ve kablosuz yerleştirmeye imkan tanıyan entegre pil gücüne sahip kablosuz arka hoparlörlerle gerçek surround ses deneyimini yaşayın. Bu kablosuz arka hoparlörler uyumlu sound bar’larla birlikte kullanıldığında odanızın içinde birden fazla fantom hoparlör oluşturarak devrim niteliğindeki 360 Spatial Sound Mapping teknolojisini ortaya koyar.

10 saat pil ömrü ve hızlı şarj

Tam şarj olmuş halde 10 saate kadar dayanan pil ömrü, bu hoparlörleri AC kablosunu düşünmeden yerleştirebilmenizi sağlar. Gözden uzak bir yerde şarj edip ihtiyacınız olduğunda ortaya çıkarın. Üstelik aceleniz varsa sadece 10 dakikalık şarjla 90 dakika kullanabilirsiniz.

 

Tek bir düğme, ses alanını odanız için optimum hale getirir

Ünite üzerindeki OPTİMİZASYON düğmesine basarak dilediğiniz zaman Ses Alanı Optimizasyonunu etkinleştirin. Uyumlu bir sound bar ile birlikte kullanılan bu hoparlörler akıllı ve kolay bir kurulum için her bir hoparlörde bulunan ikili mikrofonları kullanarak hoparlörler ile tavan arasındaki mesafeyi akıllı bir şekilde ölçer.

 

Çok Yönlü Blok Tasarımı

Bu hoparlörler uyumlu sound bar’larınıza uygun şekilde Çok Yönlü Blok konseptiyle tasarlanmıştır. Silindirik biçim, 360 Spatial Sound sağlayan tek bir yekpare bloku temsil eder ve düz bir arka yüzeyle duvara mükemmel uyum sağlar.Sound bar’ınız için, 360 Spatial Sound Mapping teknolojisini destekleyen isteğe bağlı kablosuz arka hoparlörler

  • 10 saat pil ömrü ve hızlı şarj
  • Ses Alanı Optimizasyonu için dahili mikrofonlar
  • Net, kapsamlı ses için iki yönlü hoparlörler
  • Duvara monte edilebilir
  • ARKA HOPARLÖR BOYUTU (G X Y X D) (MM): 145x250x134 mm
  • ARKA HOPARLÖR AĞIRLIĞI (KG): 2,4 kg
  • AMPLİFİKATÖR TÜRÜ: Dijital Amplifikatör, S-Master
  • AMPLİFİKATÖR KANALLARI: 6 kanal (Sol: 3 kanal+Sağ: 3 kanal)
  • GÜÇ ÇIKIŞI (TOPLAM): 180 W (Sol: 90 W+Sağ: 90 W)
  • DAHİLİ PİL: Var
  • PİL ÖMRÜ: 10 saat
  • 10 DK HIZLI ŞARJLA ÇALMA SÜRESİ: 90 dk
  • ŞARJ SÜRESİ: 4 saat
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.