TR EN
PRO AV

SONY SRS-XB23

SONY SRS-XB23

EXTRA BASS™ Taşınabilir Kablosuz Hoparlör
BLUETOOTH® teknolojisine, EXTRA BASS™ sese ve sağlam, dayanıklı tasarıma sahip hafif ve kompakt taşınabilir kablosuz hoparlör.

Her yerde güçlü sesin tadını çıkarın
EXTRA BASS™ ile istediğiniz yerde derin, güçlü sesin tadını çıkarın konuşmacı. Çift pasif radyatör, düşük kaliteli tonları geliştirmek için tam aralıklı hoparlörlerle birlikte çalışarak bas gitara destek verir.

Kullanışlı, süper taşınabilir tasarım
Kompakt ve hafif SRS-XB23, kamp sandalyenizin bardak tutucusuna mükemmel uyum sağlar - açık hava festivallerinde rahatlamak için harikadır. Ve kullanışlı kayış, hoparlörünüzü çadırınıza veya en yakın ağaca - en sevdiğiniz ritimleri paylaşmak istediğiniz her yere asmanıza olanak tanır.

X-Benarlı Hoparlör Ünitesi ses kalitesini ve gücünü artırır
Sony tarafından geliştirilen X-Bengeli Hoparlör Ünitesi, daha zengin, daha derin, daha ödüllendirici bir dinleme deneyimi için yüksek ses kalitesi ve güçlü ses basıncı elde eder.

X-Bengeli Hoparlör Ünitesi nasıl çalışır
Geleneksel bir hoparlör ünitesindeki dairesel diyaframın aksine, XB23'teki yeni geliştirilen X-Bengeli Hoparlör Ünitesi, dairesel olmayan bir diyaframa sahiptir. Bu sadece hoparlör diyaframının alanını en üst düzeye çıkarmakla kalmaz, daha güçlü bas için ses basıncını artırır, aynı zamanda aynı ses basıncını korurken sürücü gezisini de azaltır ve daha az bozulma sağlar. Bu arada, ünitenin merkez dışı tasarımı ve optimize edilmiş ağırlık dengesi, netliği artırmaya ve ses sahnesini genişletmeye yardımcı olur.

Mika Takviyeli Hücresel hoparlör konisi ve toz kapağı
Sert ve hafif Mika Takviyeli Hücresel (MRC) hoparlör konisi ve toz kapağı ses kalitesine katkıda bulunur.

Yan pasif radyatörler
Yan pasif radyatörlerin düzeni, net bas sesi üretmek için optimize edilmiştir.

Tamamen toz geçirmez
IP67 derecesi sayesinde , hoparlörünüzü sahile, ormana, çöle veya istediğiniz yere götürebilirsiniz - SRS-XB23, yüzey ne kadar tozlu olursa olsun çalmaya devam edecektir.

Tamamen yıkanabilir ve su geçirmez
IP67 derecesi ile Hoparlörünüz su geçirmez ve tuzlu suya dayanıklıdır - bu nedenle deniz veya havuz kenarında kullanırken endişelenmezsiniz - ve yıkamada da sorun yoktur.

Uzun süre dayanacak şekilde üretildi
SRS-XB23, günlük kullanımla birlikte gelen kaçınılmaz darbelere, çarpmalara ve sıyrıklara dayanabileceğinden emin olmak için kapsamlı şok testlerinden geçmiştir. Düşürseniz bile, SRS-XB23 çalışmaya devam edecektir.

Uzun pil ömrü
12 saate kadar pil ömrü SRS-XB23'ün sizden daha uzun süre parti yapabileceği anlamına gelir. EXTRA BASS™ modunda bile 10 saate kadar parti yapabilirsiniz.

Eller serbest aramalar için hoparlör
Hoparlör işlevi, ister iş için bir konferans görüşmesi ister arkadaşlarınızla sohbet olsun, eller serbest konuşmak için uygun bir yol sunar.

Party Connect ile aynı şarkının keyfini çıkarın. 100'e kadar uyumlu kablosuz hoparlör bağlayın BLUETOOTH® teknolojisi ve müzik senkronize olur, böylece herkes aynı ritimde dans eder.
Sony | Music Center uygulamasıyla partiyi dans pistinden kontrol edin - en sevdiğiniz çalma listelerini seçin, bir sonraki şarkıyı işaretleyin veya ses modlarını değiştirin.

İster yatay ister dikey olarak yerleştirin, SRS-XB23 güvenli bir şekilde oturur, böylece nerede parti yapıyor olursanız olun her zaman onun için yer bulabilirsiniz. Yatay olarak yerleştirirken, Sony | Music Center uygulamasını kullanarak tek sesli çalmadan stereo ses çalmaya geçebilirsiniz.

En sevdiğiniz müzikleri yayınlamaya başlamak için akıllı telefonunuzu Bluetooth® aracılığıyla XB23'e bağlamanız yeterlidir

USB Type-C® bağlantı noktası, SRS-XB23'ü şarj etmek için bir USB Type-C® kablosu kullanın.


 

Ses

Hoparlör Tipi
Tam Kapsamlı
Ses Modları
Clear Audio+, DSEE, EXTRA BASS TM, STAMINA MODU

Boyut ve Ağırlık

Boyutlar (G x Y x D)
Yaklaşık 76 mm çap x 218 mm (Y)
Ağırlık
Yaklaşık 580 gr

Kablosuz Bağlantılar

Eller Serbest İşlevi
Var

Bluetooth®

İletişim Sistemi
Sürüm 5.0
Uyumlu Profiller
A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP
Desteklenen Kodekler
SBC, AAC, LDAC
Frekans İletim Aralığı
20 Hz - 20.000 Hz (44.1 kHz örnekleme)
Frekans Aralığı
2,4 GHz bant

Arayüz

Giriş ve Çıkış Terminalleri
USB-Type-C TM

Uygulama

UYUMLU AKILLI TELEFON UYGULAMALARI
Sony | Music Center

Genel Özellikler

Pil Ömrü
Yaklaşık 12 saat
Güç kaynağı
Dahili şarj edilebilir pil
Akıllı telefon için USB Güç bağlantı noktası
Yok

Çevre dostu ve enerji tasarrufu

Güç Tüketimi (Bekleme Modu)
Yaklaşık 0,3 W

Renk Seçenekleri

redgreenbluecreamblack

Kutu İçeriği

  • USB Kablosu
 
 
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.