TR EN
PRO AV

PROJECTA 10800154

PROJECTA 10800154

All-In-One Kontrol Kutusu ‘nu motorlu bir projeksiyon perdesiyle eşleştirdiğiniz zaman perdeyi tamamen kontrol etmenize yarar. Bu yeni aksesuar, dahili bir RF alıcısı olmadan motorlu projeksiyon perdeleri ile birleştirilebilir ve aşağıdaki seçenekleri sunar: • Röle (kontak) • RF (radyo frekansı) kontrolü • IR (kızılötesi) kontrolü • Manüel olarak kutuyu açma • 12 volt tetik Rölesi (kontak).

Kontrol ünitesindeki röle temas noktalarını, üçüncü parti kontrol sistemiyle çalıştırır ve perdeye bağlamak için kullanılır. Bu kontrol sistemi, projeksiyon perdeleri için tam oda AV kontrolüne sahiptir. RF (radyo frekans) kontrolü Projeksiyon perdesini bir radyo frekanslı uzaktan kumanda ile kontrol edebilmenizi sağlar. Uzaktan kumanda ünitesi 433.92 MHz frekansında çalışır. RF, yerel ortama bağlı olarak 30 metreye kadar etkili bir menzile sahiptir.

IR (kızılötesi) Projeksiyon perdesini kızılötesi uzaktan kumanda ile kontrol etmenizi sağlar. Kızılötesi kontrol için kontrol kutusuyla doğrudan görüş gereklidir. IR, sınırlı RF erişimine sahip ortamlar için bir çözüm olabilir. Kızılötesi, 8 metreye kadar etkili bir menzile sahiptir.

Manuel Geçiş Kontrol kutusunun yanında, yansıtma perdeyi doğrudan kontrol etmek için üç düğme bulabilirsiniz. Bu ek kontrol yöntemi, bağlı kontrol seçenekleri başarısız olsa bile perdesinin hala çalıştırılabilmesini sağlamak için bir yedekleme işlevi görür. 12 voltluk DC tetiği Projeksiyon perdesini tetiklemek için 12 voltluk tetik seçeneğini herhangi bir 12 voltluk çıkışa bağlayın. 10800154 AB

Bu ürüne ait teknik detay bulunamadı.
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.