TR EN
PRO AV

Luxul MN-10

Luxul MN-10

MN-10 Epic Ağ Mesh Kiti

Wireless Mesh Kit, bir Luxul kablosuz ürününün gücünü perakende ağ çözümlerinin kolaylığıyla birleştirir. Bu kit, küçük bir ağ ağı olarak veya mevcut bir ağ ağını genişletmek için ek/yedek olarak kullanılabilir. Bunları uygun bir prize takın ve cihazların nasıl kullanılacağını tanımlamak için iOS veya Android akıllı telefonunuzdaki Luxul Kolay Kurulum Uygulamasını kullanın. Güçlü 4x4 5GHz özel ana taşıyıcı kanalı, evin her yerinde hızlı internet sağlamak için güçlü bağlantı sağlar.

 

  • ProWatch+, ağdaki tüm bağlı cihazları uzaktan izleyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz anlamına gelir - her yerden! ProWatch kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edin.
  • Mesh’ler arasında daha iyi iletişim sağlayan, daha az ağ tıkanıklığı ve daha yüksek WiFi hızları anlamına gelen 4x4 ana taşıyıcı
  • Size ağı kurmak için seçenekler sunmak üzere ayrı ayrı adlandırılabilen 8 SSID. İster ayrı bir misafir ağına ihtiyacınız olsun, ister ev otomasyon cihazlarını diğer ağ cihazlarından ayrı tutmak isteyin, bunu kolayca yapabilirsiniz.
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.