TR EN
PRO AV

SONY PCSA-MCG109

SONY PCSA-MCG109

PCSA-MCG109 isteğe bağlı lisans anahtarı, Çok Noktalı Kontrol Birimi (MCU) yazılımını özel olarak Sony PCS-XG100 Görüntülü Konferans Sistemiyle kullanıma sunar. PCSA-MCG106 MCU yazılımı yüklendiğinde PCS-XG100, IP (H.323 protokolü) veya ISDN (H.320 protokolü) bağlantısını kullanarak sekiz uzak görüntülü konferans sitesine kadar (toplamda dokuz site) eşzamanlı iletişim kuracak biçimde yapılandırılabilir. "Köprüleme" IP ve ISDN bağlantıların herhangi bir kombinasyonunu kullanabilmeyi sağlar. Her birine PCSA-MCG109 MCU yazılımı yüklenmiş iki PCS-XG100 birimi, 16 siteye kadar eş zamanlı, büyük ölçekli, çok noktalı konferansları desteklemek üzere basamaklandırılabilir.

Çok noktalı konferanslar düzenleyin

Daha etkili ve verimli çalışın: MCU yazılımı, PCS-XG100'ün sekiz uzak video konferans sitesine kadar (toplamda dokuz site) sanal toplantı düzenlemek için yapılandırılmasını sağlar.

IP veya ISDN bağlantılarını kullanın

Uzak sitelerdeki kullanıcılar maksimum esneklik için IP (H.323 protokolü) veya ISDN (H.320 protokolü) bağlantısını ya da IP ve ISDN bağlantılarının herhangi bir kombinasyonunu kullanarak bağlanabilir.

On siteye kadar büyük ölçekli konferanslar

"İki PCS-XG100 Video Konferans Sistemi ""basamaklandırılarak"" (IP bağlantısı aracılığıyla) 16 siteye kadar eşzamanlı, büyük ölçekli, çok noktalı konferanslar desteklenebilir."

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.
Bu ürüne ait görsel bulunamadı.