TR EN
PRO AV

VADDIO 999-9966-880

VADDIO 999-9966-880

Montaj kutusunda yer alan RoboSHOT® IW (Duvar İçi) HDBT Gömme HD Kamera, kurumsal yönetim kurulu odalarında, hukuk bürolarında, mahkeme salonlarında, tıbbi kurumlarda veya iç tasarımın dikkate alındığı ortamlarda konuşmaları veya video konferansları için idealdir.

RoboSHOT IW yarı gömme montajlı kamera, camın arkasına yerleştirilmiştir. Bu cam; kameraların kullanılmadığı zamanlarda kurcalamaya maruz kalabileceği kalabalık alanlar, sınıflar veya çok amaçlı odalar için sağlam koruma sağlar.

RoboSHOT IW'nin HDBaseT çıkışı esnek kurulum seçeneklerine izin verir - IP akış yapılandırması için bir PoE + ağ anahtarı veya Midspan Güç Enjektörü ile güç sağlar veya çeşitli video çıkışları için bir HDBaseT video anahtarına veya OneLINK uzatma sistemine bağlanır. OneLINK sistemlerini, HD-SDI, HDMI, USB 3.0 ve IP akışı gibi çıktı seçeneklerinden birini seçmek için karşılaştırın.

RoboSHOT IW, tasarım konusunda bilinçli müşteri için en üst düzey profesyonel PTZ kamera çözümüdür, Vaddio’nun performans, ağ yönetimi ve kullanım kolaylığı konusundaki yüksek standartlarına sahiptir.

ADA uyumlu - Yarı gömme montajlıdır.

Kalabalık alanlarında kullanım için temperli emniyet camı ile donatılmıştır

Mevcut en pürüzsüz video için 1080p / 60fps özellikli

HDBaseT teknolojisine sahip, basit, dağınık olmayan kamera uzantısı

OneLINK Bridge AV Arayüzü ile eşleştirerek sıkıştırılmamış, yüksek çözünürlüklü videoyu USB üzerinden aktarın. Ayrıca USB 2.0'ı destekliyor

Uzaktan yönetim için kolay, sezgisel web tabanlı kullanıcı arayüzü

Siyah veya astarlanmış (boyasız) cam çerçevede mevcuttur

  • Şık, tamamen kapalı tasarım
  • 10x optik zoom, 73 ° FOV
  • HDBaseT teknolojisi
  • HD 1080p video kalitesi
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.