TR EN
PRO AV

VADDIO 999-60600-000

VADDIO 999-60600-000

EasyIP Tx/Rx

Bir HDMI sinyalini EasyIP'ye veya EasyIP'yi HDMI'ye dönüştüren uyarlanabilir bir video sinyali dağıtım ve genişletme çözümü. Bu ikisi bir arada çözüm, EasyIP kullanım ortamlarınıza özellik ve işlevsellik eklemenin basit bir yolunu sunmak için tasarlanmıştır.

Önemli Özellikler:

  • EasyIP son noktalarına esnek bir şekilde dağıtmak için HDMI sinyallerini EasyIP'ye dönüştürür veya EasyIP sinyallerini alır ve yerel görüntüleme için HDMI'ya dönüştürür.
  • PoE+ güç ve kompakt tasarım, ekranların arkasına, masaların altına veya AV rack kabinlere gizli kurulum sağlar.
  • Dante, analog ve EasyIP ses yönlendirme seçenekleri.
  • Video ve ses akışlarının kolay yapılandırılması ve yönlendirilmesi için sezgisel web arayüzü.
  • Farklı AV kaynakları arasında rahat geçişler için otomatik geçiş işlevi.

Verici veya alıcı modlarına ayarlanabilen çok yönlü ikisi bir arada cihaz, entegratörlere kurulum sırasında uygun modu seçme imkanı sağlar. Verici modunda, HDMI ve analog ses girişlerini EasyIP ve Dante akışlarına dönüştürerek EasyIP ve Dante son noktalarına esnek dağıtım sağlar. Tersine, alma modunda, ünite ağ üzerinden EasyIP ve Dante sinyallerini kabul eder ve bunları yerel görüntüleme ve dinleme için HDMI ve analog ses çıkışlarına dönüştürür. İki kanala kadar ve iki Dante akışını destekler. HDMI içeriğini iletmek üzere ayarlanmış bir Tx/Rx ünitesine girin ve ihtiyacınız olan sayıda hedefle özel bir içerik dağıtım çözümü oluşturmak için almak üzere ayarlanmış herhangi bir sayıda Tx/Rx ünitesinden alın. Sisteminizi değiştirmeniz mi gerekiyor? Sorun değil, EasyIP Tx/Rx üniteleri herhangi bir zamanda sıfırlanabilir ve Tx veya Rx olarak yapılandırılabilir, böylece yatırımınızı korur ve oda tasarımınızı geleceğe hazırlar.

EasyIP'nin temelinde, esnek sinyal yönlendirme ile daha kolay kurulumlar için video ve sesi ağ üzerinden verimli bir şekilde yönlendirerek karmaşık AV kurulumlarını dönüştüren AV-over-IP yer alır. EasyIP artık birden fazla uç noktaya tek bir kaynak sağlamayı basitleştiren bir özellik olan çoklu yayını da içeriyor. Bu geliştirme, maliyetli HDMI kablo geçişlerine ve dağıtım amplifikatörlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırarak bunların yerine kategori kabloları ve bir ağ anahtarı getiriyor. Bu gelişme ile EasyIP kamera, mikrofon ve uç nokta ekosistemi her zamankinden daha çok yönlü ve güçlü hale geliyor.

Entegratörler için Ethernet üzerinden güç (PoE+), elektrik prizine ihtiyaç duymadan kolay uzaktan kurulum anlamına gelir. EasyIP Tx/Rx, masanın altından ekranların arkasına kadar ihtiyaç duyduğunuz her yere rahatça sığmasını sağlayan kompakt bir tasarıma sahiptir. Bir Tx/Rx ünitesini almak üzere ayarlayarak ve EasyIP kamera sinyalinizi görüntülemek için güvenilir bir monitörün arkasına kurarak mevcut bir EasyIP sistemini iyileştirin. Aynı kolaylıkla sıfırdan yepyeni içerik dağıtım sistemleri oluşturun.

İçerik dağıtmak için EasyIP Tx/Rx'i kullanmak zahmetsizdir. Dizüstü bilgisayarınızı bir konferans odası masasının altına monte edilmiş bir üniteye bağlayın ve gerisini sistemin yapmasına izin verin, sunumunuzu önceden yapılandırılmış uç noktalara aktarın. Sunumunuzu paylaşmayı bitirdiğinizde, dizüstü bilgisayarınızın bağlantısını kesin ve EasyIP Tx/Rx uç noktaları otomatik olarak önceden yapılandırılmış öncelik listelerindeki bir sonraki kaynağa geçer.

 

EasyIP Tx/Rx sadece video dağıtmakla ilgili değildir - AV deneyiminizi geliştirmekle ilgilidir. Kolay entegrasyon için kolaylaştırılmış bir kurulumla, entegrasyon çözüm ortaklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Karmaşıklığa veda edin ve devreye alınması kolay multicast sistemlerine giriş yapın. İster konferans salonlarını, ister bir eğitim tesisini veya dijital signage dağıtımını kuruyor olun, EasyIP Tx/Rx, AV kaynaklarını EasyIP'ye girip çıkarmak için biletinizdir.

 

Paket İçeriği: EasyIP Tx/Rx, 3 ft (0,9 m) HDMI kablosu, siyah, 2 adet 3 konumlu phoenix tarzı konektör

 

Derinlik: 4,43 inç (11,3 cm)
Yükseklik: 1,27 inç (3,2 cm)
Çalışma Sıcaklığı: 32° ila 104°F (0° ila 40°C)
Ürün Ağırlığı: 1,6 lbs (0,7 kg)
Genişlik: 5,83 inç (14,8 cm)
Uzaktan Kontrol için Tarayıcı Tabanlı Kullanıcı Arayüzü: Dahili
Renk: Siyah
Kontrol Yöntemi: Telnet, Web UI
Giriş Bağlantı Noktaları: Ses, HDMI, RJ-45
OneLINK Uyumluluğu: Hayır
Çıkış Portları: Ses
HDMI: RJ-45
Güç Kaynağı: PoE+
Güç Tipi: PoE+
Özel Özellikler: Kensington Kilidi
En Yüksek Çözünürlük: 1080p 60

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.