TR EN

DURST P5 X

DURST P5 X

Gerçek Flatbed ve Roll to Roll Baskı Sistemi

P5 X, hem gerçek flatbed hem de roll-to-roll uygulamaları için tasarlanmış çok yönlü ve verimli bir baskı çözümüdür. Özel efektler için beyaz mürekkep ve vernik de dahil olmak üzere 10 renk kanalıyla donatılmış olan bu baskı makinesi, ergonomik kullanım ve benzersiz esneklik sunar.

LED teknolojisi sayesinde düşük enerji tüketimi, ikiz(Twin Printing), ters baskı ve 12 adede kadar bağımsız sıra için multitrack özelliği gibi gelişmiş özelliklere sahip olan P5 X, üstün verimlilik sunar. Yüksek hassasiyetli baskı, 12 bölgeli vakum tablası, manyetik lineer sürücüler ve doğru bir medya kayıt sistemi ile sağlanır. Sonuç, tutarlı renkler, pürüzsüz geçişler ve keskin, ayrıntılı metinlerle olağanüstü baskı kalitesidir.

Hassasiyet ve Doğruluk
X ve Y eksenlerindeki manyetik lineer motorlar, tüm çalışma alanı boyunca hassas ve güvenilir hareket sağlar. Bu gelişmiş sistem, yüksek hızlarda bile hassasiyetten ödün vermeden daha hızlı ve daha basit konumlandırma sağlar.

Güçlü Vakum Tablası
P5 X, 12 seçilebilir bölgeye sahip bir vakum tablası ile donatılmıştır. Dört büyük bölge, baskı malzemesinin genişliğine uyum sağlamak ve vakum gücünü optimize etmek için ayrı kızaklar kullanılarak kolayca ayarlanabilir. Ayrıca, hızlı ve verimli malzeme çıkarma için vakum tersine çevrilebilir.

Çok Yönlü Renk Yapılandırması
P5 X, özel gereksinimleri karşılamak üzere yapılandırılabilen 10 renk kanalı sunar. Kanallar, P5 serisinden CMYK, Beyaz, Fluo, Turuncu, Violet, Light-Cyan, Light-Magenta, Light-Black, Vernik ve Primer'ı birleştiren mürekkepleri içerir. Çeşitli projeler, uygulamalar ve baskı malzemesi türleri için en üst düzeyde özelleştirme sağlar.

Optimize Edilmiş Baskı Kullanımı

  • İkiz Baskı Modu: Bekleme süreleri olmadan daha fazla verimlilik için kesintisiz çift taraflı baskı.
  • Ters Baskı: Tek bir yazıcı kafası kullanarak tek geçişli beyaz üst ve alt baskı sağlar.
  • Çoklu Kanal: Farklı görüntüler veya kart boyutları ile 12 kanala kadar (her bir taraf için 6) eşzamanlı baskıyı destekler.

Görsel Durum Çubuğu
Durum çubuğu, operatörlere bir bakışta baskı sistemi hakkında önemli bilgiler sağlar. Sistemin hazır olup olmadığını, kalan baskı süresini, mürekkep durumunu ve daha fazlasını göstererek verimli izleme ve her duruma hızlı tepki verme olanağı sağlar.

P5 X, operatörün rahatlığı düşünülerek üretilmiştir. Ergonomik tasarımı dış kenarları en aza indirerek levhaların dik konumda rahatça yüklenip boşaltılmasını sağlar. Güvenlik özellikleri arasında, baskı taşıyıcısında bulunan ve kesinti durumunda baskıyı yavaşlatarak maksimum güvenlik sağlayan bir ışık perdesi yer alır. P5 X ayrıca levhaların doğru konumlandırılmasını gösteren ve hangi vakum sıralarının etkinleştirilmesi gerektiğini belirleyen kullanıcı dostu LED göstergeler içerir. Manyetik pimlerin montajı kolaydır ve tüm kurulum sürecini kolaylaştırır.

 

 

Üretim verimliliği: 80 m2/saate kadar (861 sq.ft./h)
Çözünürlük: 1.200 dpi'a kadar
Damla boyutu modülasyonu: İkili
Yazıcı kafaları: Ricoh Gen 5
Standart renkler: Cyan, Magenta, Sarı, Siyah
Ek renk seçenekleri: Açık Cyan, Açık Magenta, Açık Siyah, Turuncu, Violet, Fluo Pembe, Fluo Sarı, Beyaz, Vernik, Primer

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.