TR EN
PRO AV

SONY FWD65XR70

SONY FWD65XR70

65” BRAVIA 7 Serisi QLED XR|Mini LED 4K Ekran, Google TV

Kusursuz biçimde dengelidir, herkesi harika bir şekilde eğlendirir
Her sahnede derinliği ve ayrıntıyı ortaya çıkarır. TV’miz olağanüstü parlaklık ve şaşırtıcı kontrastla herkesi eğlendirecek ve keyiflendirecek heyecan verici görüntüler sunar. Acoustic Multi Audio tarafından desteklenen sinema benzeri ses, gördüklerinizle duyduklarınızın mükemmel şekilde eşleşmesini sağlar; ayrıca sezgisel Google TV platformu aracılığıyla neredeyse sonsuz uygulama ve içerikten oluşan kütüphanenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Olağanüstü kontrast. Profesyonel monitör çekirdek teknolojisi.
Seni sahnenin tam ortasına yerleştirir. Ana monitörlerimizdeki (profesyonel monitörler) arka ışık kontrol çekirdek teknolojisine benzer şekilde sıra dışı yerel karartma algoritmasına sahip XR Backlight Master Drive, etkileyici kontrast için binlerce LED’i doğru bir şekilde kontrol eder.

XR İşlemciyle eşsiz gerçekçilik
Hassasiyet için güçlendirilmiştir. XR İşlemcimiz, verileri kusursuz bir doğrulukla algılayıp analiz ederek görüntüyü en üst düzeyde gerçekçilik için optimize eden bir sahne tanıma sistemine sahiptir.

Bir milyarın üzerinde canlı ve gerçek renk
Dünyanın renklerini gerçek hayatın tüm canlılığıyla görün. XR Triluminos Pro™, doygunluk ve renk tonu arasındaki ince farklarla bir milyardan fazlasını yeniden üreterek her ayrıntıda doğal tonlar sağlar.

Hızlı hareket eden aksiyonun bile akıcı, parlak ve canlı kalmasını sağlayan kristal netliğinde görüntüler
XR Clear Image, favorilerinizi akıllı bir şekilde 4K’ya yakın şekilde dönüştürmek için özel bir veritabanı kullanır. Gürültü, bölge ayrımı ve dinamik kare analizi yoluyla XR Clear Image ile en aza indirilir.
XR Motion Clarity™, hareketi birçok karede analiz eder ve arka ışığı ekrandaki hareketle hassas bir şekilde senkronize eder, böylece aksiyon ne kadar hızlı olursa olsun sizi net ve parlak görüntüler karşılar.

Koltuğunuzdan sinematik ve dramatik ses
Arkanıza yaslanın ve Acoustic Multi Audio™ ile sinema benzeri engin sesin keyfini çıkarın. Doğrudan ekrandan gelen net ses üreten iki güçlü yana monteli hoparlörle aileniz ve arkadaşlarınız kendilerini sinemadaymış gibi hissedecek.

Akıllı işleme, sıradan stereo sesi olağanüstü 3D surround sese yükseltir. Kendinizi kaptırın.
3D Surround Upscaling özelliğimiz, yalnızca TV hoparlörlerini kullanarak yukarıdan ve yanlardan sanal surround oluşturur. 2 kanal ve 5.1 kanal ses bile etkileyici 5.1.2 kanal sese yükseltilir. Üstelik Dolby Atmos® ve DTS:X desteği unutulmaz uzamsal ses sağlar.

Tek Parça. Her yönüyle sofistike.
Tümüyle birleşik. Tek Ekran konseptimiz, ekranı ve kenarları tek bir panelde birleştirerek dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirir ve deneyiminizi en üst seviyeye çıkarır. 4 yönlü stant, tüm mobilya ve oturma odası tasarımlarına uyacak şekilde esneklik sunar.

Sevdiğiniz eğlence. Google'ın yardımıyla.
Google TV™ uygulamalarınız ve abonelikleriniz genelindeki filmleri, programları ve daha fazlasını bir araya getirir ve bunları size özel olarak düzenler.
Akış hizmetlerinizdeki 400.000’den fazla film ve TV programına tek bir yerden ulaşın ve ilginizi çeken konulara ve türlere göre düzenleyin.

İnanılmaz ev sineması deneyimi. IMAX Enhanced, Dolby Vision® ve Dolby Atmos®
Evinizde gerçekten unutamayacağınız filmler izleyin. TV’miz, IMAX® Enhanced, DTS:X®, Dolby Vision® ve Dolby Atmos®’un katı standartlarını destekleyerek inanılmaz şekilde atmosferik ve sürükleyici bir izleme deneyimi sağlar.

Eco Uzaktan Kumanda. Bulması, temizlemesi ve kullanması her zaman kolaydır.
Her şeyi kontrol eder. Kompakt Eco Uzaktan Kumandamız yaklaşık %80 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir. Düz yüzeyi ve poliüretan kaplamasıyla temizlenmesi kolaydır ve bağlı cihazlarınızı kontrol eder.

Parlaklığı koruyun. Güçten tasarruf edin.
Ortam ışığı algılama özelliğiyle odanıza göre optimize edilmiş ekran parlaklığı. XR Backlight Master Drive’ımız LED’leri hassas bir şekilde kontrol ettiği için güç tasarrufu yaparken gerçekçi görüntüler izlersiniz.

Eco Dashboard 2 - Eco ayarlarınızı kontrol edin. Güç kullanımınızı görün.
Eco ayarlarını ayrı ayrı veya tek seferde kolayca değiştirin. Eco Dashboard 2, her şeyi kullanışlı bir şekilde tek bir yerde toplar ve hatta optimum verimlilik için güç tüketiminizi bile görüntüleyebilir.

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.