TR EN
PRO AV

SONY FWD77XR80

SONY FWD77XR80

77" BRAVIA 8 Serisi QLED XR|Mini LED 4K Ekran, Google TV

Saf siyah OLED, parlak ve güzel
Gerçekten parlak görüntüler. Şaşırtıcı doku ve gerçekçilik için OLED’in sonsuz siyahlarından ve çarpıcı detaylarından faydalandık, bunu her ortama güzel bir şekilde uyum sağlayan estetik incelik ve şık tasarımla birleştirdik. Doğrudan ekrandan gelen sinematik sesin eşlik ettiği Acoustic Surface Audio+, gördüklerinizle duyduklarınızın mükemmel şekilde eşleşmesini sağlar. Sezgisel Google TV platformu aracılığıyla neredeyse sonsuz uygulama ve içerikten oluşan kütüphanenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Parlak renk ve kontrastla her sahne daha parlak
Vurgularda daha fazla renk ve kontrast. XR Kontrast Güçlendiricili bu TV, yüksek parlaklığa sahip paneli (1) ve sıcaklık sensörü (2) ile daha parlak, saf siyah görüntüler için ışığı hassas bir şekilde kontrol eder.

XR İşlemciyle eşsiz gerçekçilik
Hassasiyet için güçlendirilmiştir. XR İşlemcimiz, verileri kusursuz bir doğrulukla algılayıp analiz ederek görüntüyü en üst düzeyde gerçekçilik için optimize eden bir sahne tanıma sistemine sahiptir.

Bir milyarın üzerinde canlı ve gerçek renk
Dünyanın renklerini gerçek hayatın tüm canlılığıyla görün. XR Triluminos Pro™, doygunluk ve renk tonu arasındaki ince farklarla bir milyardan fazlasını yeniden üreterek her ayrıntıda doğal tonlar sağlar.

Hızlı aksiyon sahneleri bile bulanıklık olmadan net şekilde görüntülenir
XR Clear Image, favorilerinizi akıllı bir şekilde 4K’ya yakın şekilde dönüştürmek için özel bir veritabanı kullanır. Gürültü, bölge ayrımı ve dinamik kare analizi yoluyla XR Clear Image ile en aza indirilir.
Tüm aksiyon, bulanıklık ve titreme olmadan görüntülenir. XR OLED Motion, birbirini izleyen karelerdeki görsel öğeleri algılayıp analiz eder, ardından daha akıcı sahneler için ekstra kareler oluşturup orijinallerin arasına ekler.

Ekran hoparlörü, her zaman sinematik
Mükemmel senkronize ses ve görüntülerle sinemayı evinize taşıyın. Akustik Surface Audio +™ ekranın arkasında titreyerek ekranı hoparlöre dönüştüren aktüatörlere sahiptir ve sinemayla aynı ses yapısıyla merkezden net ve etkileyici ses sunar. Yeni donanımlı tweeter, surround hissini ortaya çıkararak sinema benzeri bir deneyim sağlar.

Akıllı işleme, sıradan stereo sesi olağanüstü 3D surround sese yükseltir. Kendinizi kaptırın.
3D Surround Upscaling özelliğimiz, yalnızca TV hoparlörlerini kullanarak yukarıdan ve yanlardan sanal surround oluşturur. 2 kanal ve 5.1 kanal ses bile etkileyici 5.1.2 kanal sese yükseltilir. Üstelik Dolby Atmos® ve DTS:X desteği unutulmaz uzamsal ses sağlar.

Harmonik Görünüş. Yaşam alanınıza uyacak şekilde ince ve şık.
Herhangi bir odada ilgi odağı olur. Yeni, zarif ve ince TV tasarımımız, ortamınıza güzel bir şekilde uyum sağlayan şekiller, materyaller, renkler ve yüzey uygulamalarıyla yaşam alanınızı güzelleştirir. 4 yönlü standımız, izleme tercihlerinizi karşılamak için size bir dış konum, daha küçük raflar için bir iç konum veya iki soundbar konumu seçeneği sunar.

Sevdiğiniz eğlence. Google'ın yardımıyla.
Google TV™ uygulamalarınız ve abonelikleriniz genelindeki filmleri, programları ve daha fazlasını bir araya getirir ve bunları size özel olarak düzenler.
Akış hizmetlerinizdeki 400.000’den fazla film ve TV programına tek bir yerden ulaşın ve ilginizi çeken konulara ve türlere göre düzenleyin.

İnanılmaz ev sineması deneyimi. IMAX Enhanced, Dolby Vision® ve Dolby Atmos®
Evinizde gerçekten unutamayacağınız filmler izleyin. TV’miz, IMAX® Enhanced, DTS:X®, Dolby Vision® ve Dolby Atmos®’un katı standartlarını destekleyerek inanılmaz şekilde atmosferik ve sürükleyici bir izleme deneyimi sağlar.

Eco Uzaktan Kumanda. Bulması, temizlemesi ve kullanması her zaman kolaydır.
Her şeyi kontrol eder. Kompakt Eco Uzaktan Kumandamız yaklaşık %80 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir. Düz yüzeyi ve poliüretan kaplamasıyla temizlenmesi kolaydır ve bağlı cihazlarınızı kontrol eder.

Eco Dashboard 2 - Eco ayarlarınızı kontrol edin. Güç kullanımınızı görün.
Eco ayarlarını ayrı ayrı veya tek seferde kolayca değiştirin. Eco Dashboard 2, her şeyi kullanışlı bir şekilde tek bir yerde toplar ve hatta optimum verimlilik için güç tüketiminizi bile görüntüleyebilir.

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.