TR EN
PRO AV

CHIEF DVM27U3E

CHIEF DVM27U3E

TiLED™ dvLED Üniversal Duvar Montaj Aparatı - 3 Yüksek Genişletici

Yeni nesil TiLED™ dvLED Duvar Montaj Aparatları, önde gelen üreticilerin çok sayıda birbirine kenetlenen dvLED panelleriyle uyumlu, patent bekleyen üniversal modüler bir sistemdir. Yeni floating button capture teknolojisi ve montaj donanımı, spesifikasyon, sipariş ve kurulumu kolaylaştırır. Çeşitli videowall kurulum ihtiyaçlarını karşılamak için bir dizi parça sı sipariş edilebilir.

Üniversal olarak uyumludur.

Yeni floating button capture teknolojisi ve üniversal montaj donanımı sayesinde TiLED Serisi dvLED Üniversal Duvar Montaj Aparatları; Absen, Barco, Hikvision, INFiLED, LG, LianTronics, Philips, Planar, Samsung, Sharp/NEC, Sony, Unilumin ve daha fazlası gibi önde gelen üreticilerin birbirine kenetlenen dvLED panellerinin %90'ı ile uyumludur.

Düz olmayan duvarlar mı? Sorun değil.

TiLED dvLED Üniversal Montaj Aparatları, duvar düzensizliklerini telafi etmek için toplam X-Y-Z ekseni ayarlanabilirliği sağlayarak kusursuz ve tek tip bir ekran için hassas piksel hizalaması sağlar. Piksel aralıkları 1 mm'nin altında olan dvLED ekranlarda bile yanlış hizalanmış pikseller veya boşluklar olmaz. Her bir montaj parçasının konumunu ayarlamak ve ince ayar yapmak kolay olduğundan, kurulum süresi büyük ölçüde kısalır, hatta bazen günlerden saatlere düşer. Chief'in her panel kenarındaki yeni bağımsız Y ekseni ayarı, doğrudan görünümlü LED videowall için düz ve düz bir taban oluşturmanıza yardımcı olur. Çift derinlikli Z ekseni ayarı, mükemmel düzlükte bir videowall kurulumu sağlar.

Kolay sipariş

Videowall'unuzu başlangıç montaj parçaları ve genişletici montaj parçalarından oluşan bir kombinasyonla oluşturabilirsiniz. Başlangıç montajları 2, 3 veya 4 panel yüksekliğinde sipariş edilebilir ve ihtiyaç duyulan tam kurulum boyutunu elde etmek için genişletici montaj parçaları ile kombine edilebilir.

Ürün Özellikleri:

BelirlenmesiSiparişi ve Kurulumu Kolaydır.
Son derece kolay uyarlanabilir ve stoklanabilir.
Birbirine kenetlenen dvLED paneller için boyutlandırılmıştır .
Floating button-capture teknolojisi şu anda piyasada bulunan çoğu panelle uyumludur.
Üniversal montaj donanımı ile her seferinde tutarlı bir kurulum süreci deneyimleyin.
Ölçeklenebilir ve çok yönlüdür.
Düz olmayan montaj yüzeylerini telafi etmek için 3 eksenli ayarlamalarla panellerin doğru hizalanması (X-Y-Z ekseni).
Çift Derinlik Ayarı: makro ve mikro ayarlar kusursuz düzlükte videowall oluşturmanızı sağlar.
Mükemmel seviyede kurulumlar için Bağımsız Kolon Ayarlama özelliği.

Yanal Kayma: .32” (8,2 mm)
Manuel Yükseklik Ayarı: 2 inç (50,8 mm)
Minimum Derinlik: 2 inç (5,1 cm)
Panel Sayısı: 3
Tipik Ekran Boyutu: 27” dVLED Paneller
Duvar Saplaması Uyumluluğu In: Kontrplak takviyeli duvarlar içindir
 

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.