TR EN
PRO AV

VADDIO 999-50909-000

VADDIO 999-50909-000

Venture® all-in-one 4K VideoBAR

Ultra yüksek çözünürlüklü görüntü sensörü ve gelişmiş izleme teknolojisi ile olağanüstü ses ve video kalitesi sunmak için tasarlanmış hepsi bir arada 4K video konferans çözümü.

Temel Özellikler

  • 110° yatay görüş alanı ile 5x dijital zoom
  • Eş zamanlı çıkışlar HDMI® ve USB 3.0'dan 4K sinyaller ve IP akışı yoluyla full HD sinyaller sağlar
  • Dahili Hi-Fi hoparlör sistemi ve entegre 6 elemanlı hüzmeleme mikrofon dizisi ile üst düzey ses kalitesi
  • Gelişmiş izleme teknolojisi seçenekleri aktif konuşmacıyı, tüm grubu çerçeveler veya bir galeri görünümü sunar
  • Yapılandırma, yönetim ve kontrol için tarayıcı tabanlı bir kullanıcı arayüzü ile uzaktan yönetim

Göz alıcı video konferans için gerçekçi ses ve görüntü kalitesi sağlayan hepsi bir arada Venture VideoBAR ile uzaktan işbirliği deneyiminizi artırın. Ultra yüksek çözünürlüklü 8,51 Megapiksel 1/2,5 tipi CMOS görüntü sensörü, Vaddio'nun ünlü premium RoboSHOT® kameralarıyla aynı seviyede çarpıcı 4K video sinyalleri sunar. Venture VideoBAR, dar alanlarda bile herkesin kadraja sığmasını sağlayan 110° geniş açılı yatay görüş alanına sahiptir. 5x dijital zoom özelliği, odanın arka tarafında olabilecek sunum yapanlara yaklaşmanızı sağlar.

6 elemanlı hüzmeleme mikrofon dizisi ve yüksek kaliteli hoparlör sistemi, doğal ses üretimi ile kristal netliğinde ses sağlar. Venture, doğal iletişim için yankı giderme, ses eşitleme ve gürültü filtreleme dahil olmak üzere dahili Dijital Sinyal İşleme ile tam çift yönlü diyaloğa sahiptir. Venture VideoBAR, 6 metreye kadar entegre mikrofon alma menzili ile küçük ve orta ölçekli alanlar için idealdir.

 

Opsiyonel genişletme mikrofonları, çeşitli toplantı odası senaryoları için 6 metrelik ek alım aralığı sunarak esnekliği artırır. Daha büyük odalara kurulduğunda, Venture TableMIC'i tek bir kategori kablosuyla Venture VideoBAR'a kolayca bağlayabilirsiniz. En büyük toplantı odalarında bile tam mikrofon kapsamı için üç adede kadar mikrofonu papatya zinciriyle bağlayın. Venture TableMIC mikrofonlar ayrıca katılımcıların yakınında kontrol sağlamak için kullanışlı bir üniversal sessiz düğmesine ve bir durum ışığına sahiptir.

 

Venture VideoBAR hem manuel PTZ hem de ePTZ kontrol ve izleme teknolojisine sahiptir ve aralarından seçim yapabileceğiniz üç mod sunar: Konuşmacı Çerçeveleme, Katılımcı Çerçeveleme ve SmartGallery. Gelişmiş yüz ve konuşmacı izleme algoritmalarını kullanan Venture VideoBAR, alandaki tek bir sunucuya odaklanabilir ve onu çerçeveleyebilir. Dikkat dağıtıcı video hareketi eklemeden konuşmacının konumunu tam olarak belirlemek için hüzmeleme mikrofon dizisinden yararlanır. Ayrıca bir grup iş arkadaşını doğru bir şekilde çerçeveleyerek boşa harcanan alanı ortadan kaldırır ve insanları öne ve merkeze getirir. Ayrıca, çift motorlu döner kamera lensi ±15°'ye varan yumuşak kaydırma ve eğme ayarları sağlayarak kameranın ePTZ kırpma yeteneklerine güvenmeden odadaki hareketi çerçevelemesini sağlar.

 

Venture'ın kurulumu, eğimi ayarlanabilir masa standı sayesinde kutudan çıkarıp masaya yerleştirmek kadar basittir. Stand, daha fazla güvenlik için bir Kensington® kilit bağlantı noktasına, stabilite ve ses yalıtımı için kauçuk bir tabana sahiptir. Daha fazla esneklik için Venture, masa standını geriye doğru döndürmenize ve duvara güvenli bir şekilde tutturmanıza olanak tanıyan bir montaj braketi içerir.

 

Venture VideoBAR, eşzamanlı USB, HDMI ve IP yayın çıkışları sunan bir tak ve çalıştır cihazıdır. Net ses ve 4K videoya erişmek için USB 3.0 bağlantısı üzerinden bilgisayarınıza bağlanmanız yeterlidir, böylece saniyeler içinde toplantılara başlayabilirsiniz. HDMI çıkışı, video konferanslar sırasında izleyicilerin ne göreceğini görmek için bir güven monitörü olarak yerel bir ekrana bağlanabilir. Ayrıca, Venture VideoBAR'ı sesli aramalar için hoparlör olarak kullanabilir veya basit Bluetooth® bağlantısı sayesinde müzik dinleyebilirsiniz.

 

Üst düzey görüntü ve sese sahip hepsi bir arada tasarımı, uzaktan yönetim özellikleri ve Vaddio'nun destek konusundaki kararlılığı ile Venture VideoBAR, günümüzün dinamik çalışma ortamında iletişimi basitleştiren ve işbirliğini teşvik eden kapsamlı bir konferans çözümüdür.

 

Paket İçeriği: Eğilebilir masa montajlı Venture VideoBAR, Montaj donanımıyla birlikte isteğe bağlı duvar montaj kelepçesi, Venture VideoBAR Remote, AC fiş setli 12V güç kaynağı, 2 m (6,5 ft) kilitli USB-C - USB-A kablosu, Hızlı başlangıç kılavuzu

Derinlik: 12,4 cm
Yükseklik: 11,4 cm
Çalışma Sıcaklığı: 0° ila 40°C arasında (32° ila 104°F)
Ürün Ağırlığı: 3,3 kg
Genişlik: 68,6 cm
Uzaktan Kontrol için Tarayıcı Tabanlı Kullanıcı Arayüzü: Dahili
Kamera Tipi: Konferans
Renk: Siyah
Kontrol Yöntemi: Bluetooth Uzaktan Kumanda, Joystick, Dokunmatik Ekran, Web UI
Tahmini Oda Büyüklüğü: Orta Oda, Küçük Oda
Görüş Alanı: 110° Geniş Uç - 22° Tele Uç
Geniş Görüş Alanı: %70'ten fazla
Odak Sistemi: Otomatik
Kazanç: Otomatik
Görüntü Sensörü Tipi: 1/2,5 tipi CMOS sensör, 4K
Ters çevrilebilir: Evet
Minimum Aydınlatma: 100 lüks önerilir
Çıkış Portları: HDMI, Ağ, USB 3.0 Tip C
Kaydırma ve Eğme Aralığı: Kaydırma: ±15°, Eğme: ±15°
Pikseller: Tilt_15 derece
Güç Kablosu: US Kordon
Güç Kaynağı: 12VDC 2A
Güç Tipi: Yerel Güç
Önceden Ayarlanmış Pozisyonlar: 16 Özel Home Konumu
Hızlı Bağlantı Uyumluluğu: Hayır
Sinyal Türü: HDMI, IP Akışı, USB 3.0
Çözüm Türü: Yalnızca Kamera
Özel Özellikler: Kensington Kilidi
En Yüksek Çözünürlük: 2160p 60
Tri-Sync Hareket: Hayır
Beyaz Dengesi: Otomatik
Zoom: 3x
Zoom Aralığı: 10X'den az

 

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.